Skocz do zawartości

hyundai coupe 2002r.

lukas_2010
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dobra dobra , nie kazdy musi wiedziec ze hujdaj to szczyt kosmicznej technologi i ze zadne badziewne porsche czy syfiaste ferrari nie ma polotu do tej szlachetnej firmy :icon_razz:

zajc masz hujdaja - jak nie to se qp , a jak masz to gratulacje wyboru :D ja tej firmie podziekuje.

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

dobra dobra , nie kazdy musi wiedziec ze hujdaj to szczyt kosmicznej technologi i ze zadne badziewne porsche czy syfiaste ferrari nie ma polotu do tej szlachetnej firmy :D

Tylko wez jedno pod uwage. Za cene Hyundaia w zajebistym stanie dostaniesz takie oto porsche

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4227872

A Ferrari to chyba tylko od Zientarskiego moglbys kupic :icon_razz:

zajc masz hujdaja - jak nie to se qp , a jak masz to gratulacje wyboru :D ja tej firmie podziekuje.

Nie mam ,ale H1 chetnie bym przyjal :)

Prawie trafiles w sedno.. Bo tak sie sklada, ze zaprojektowanie modelu Coupe powierzono właśnie najsłynniejszej włoskiej firmie designerskiej Pininfarina. Ferrari tez chyna tam projektowano. Zas porshe ma swoj udzial w zawieszeniu o ile sie nie myle.. A silnik zostal opracowany przy wspolpracy z Mitsubishi.

http://www.autocentrum.pl/go/338__Cos_z_dz..._403272170.html

Tak wiec gadaj zdrow. Ja tam swoje wiem, auto jest naprawde niespotykane i nie ma takiego dnia zebym w pracy nie uslyszal milego slowa o swoim aucie od zupelnie obcych ludzi. Robi wrazenie poprostu.. Oczywiscie nie na kazdym bo slepego glupca zawsze mozna gdzies znalezc, a nawet cala gromadke z tego co mowisz fanatykow starego pezota.

Bez odbioru.. zegnam:)

re3 , jest tak jak piszesz. Dodam , że silniki do Hyundaia produkuje Mitsubishi(teraz może jest już licencja, kiedyś były oryginalne)w coupe 2.0 jest silnik pochodzący z Mitsubishi Eclipse(4g63), zacny silnik, którego uturbiona wersja śmiga w lancerach evolution.

Normalnie jak niektóre wypowiedzi czytam, to wydaje mi się, że niektórych pseudointeligentów z forum boli, że ich super fury objechał Hyundai Coupe :icon_mrgreen:

Mój HC ma 9 lat, jeździ mi się super, wygląda o niebo lepiej od wszystkich bmw i vw oklejonych czarną folią, które to niby takie super. Spalanie? Spokojna jazda, miasto, krótkie odcinki na zimnym silniku - poniżej 10l/100 km, silnik 2.0. Przy agresywnej doszedłby pewnie do 14, ale czy to dużo?! Np. Mazda 323f z takim silnikiem nie spali mniej...

Prawdą natomiast jest, że jak dbasz, tak masz, a Polacy często o auta nie dbają, sprowadzają gównianą taniochę "nibynową" z Niemiec i sprzedają frajerom. Ci kupują, a później biadolą, że im się HC psuje.

Poza tym HC jest calusi w ocynku - nie to co Golf III :icon_mrgreen:

Żeby kupić porządnego HC trzeba się troszkę naszukać, ale wbrew opiniom wieśniaków ograniczonych do BM/VW w stylu "MTV pimp my ride" szukać warto ;)