Nitomen Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dobra dobra , nie kazdy musi wiedziec ze hujdaj to szczyt kosmicznej technologi i ze zadne badziewne porsche czy syfiaste ferrari nie ma polotu do tej szlachetnej firmy :icon_razz: zajc masz hujdaja - jak nie to se qp , a jak masz to gratulacje wyboru :D ja tej firmie podziekuje. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dobra dobra , nie kazdy musi wiedziec ze hujdaj to szczyt kosmicznej technologi i ze zadne badziewne porsche czy syfiaste ferrari nie ma polotu do tej szlachetnej firmy :D Tylko wez jedno pod uwage. Za cene Hyundaia w zajebistym stanie dostaniesz takie oto porschehttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4227872A Ferrari to chyba tylko od Zientarskiego moglbys kupic :icon_razz: zajc masz hujdaja - jak nie to se qp , a jak masz to gratulacje wyboru :D ja tej firmie podziekuje.Nie mam ,ale H1 chetnie bym przyjal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re3 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Prawie trafiles w sedno.. Bo tak sie sklada, ze zaprojektowanie modelu Coupe powierzono właśnie najsłynniejszej włoskiej firmie designerskiej Pininfarina. Ferrari tez chyna tam projektowano. Zas porshe ma swoj udzial w zawieszeniu o ile sie nie myle.. A silnik zostal opracowany przy wspolpracy z Mitsubishi. http://www.autocentrum.pl/go/338__Cos_z_dz..._403272170.html Tak wiec gadaj zdrow. Ja tam swoje wiem, auto jest naprawde niespotykane i nie ma takiego dnia zebym w pracy nie uslyszal milego slowa o swoim aucie od zupelnie obcych ludzi. Robi wrazenie poprostu.. Oczywiscie nie na kazdym bo slepego glupca zawsze mozna gdzies znalezc, a nawet cala gromadke z tego co mowisz fanatykow starego pezota. Bez odbioru.. zegnam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 re3 , jest tak jak piszesz. Dodam , że silniki do Hyundaia produkuje Mitsubishi(teraz może jest już licencja, kiedyś były oryginalne)w coupe 2.0 jest silnik pochodzący z Mitsubishi Eclipse(4g63), zacny silnik, którego uturbiona wersja śmiga w lancerach evolution. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmwater Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Normalnie jak niektóre wypowiedzi czytam, to wydaje mi się, że niektórych pseudointeligentów z forum boli, że ich super fury objechał Hyundai Coupe :icon_mrgreen: Mój HC ma 9 lat, jeździ mi się super, wygląda o niebo lepiej od wszystkich bmw i vw oklejonych czarną folią, które to niby takie super. Spalanie? Spokojna jazda, miasto, krótkie odcinki na zimnym silniku - poniżej 10l/100 km, silnik 2.0. Przy agresywnej doszedłby pewnie do 14, ale czy to dużo?! Np. Mazda 323f z takim silnikiem nie spali mniej...Prawdą natomiast jest, że jak dbasz, tak masz, a Polacy często o auta nie dbają, sprowadzają gównianą taniochę "nibynową" z Niemiec i sprzedają frajerom. Ci kupują, a później biadolą, że im się HC psuje.Poza tym HC jest calusi w ocynku - nie to co Golf III :icon_mrgreen: Żeby kupić porządnego HC trzeba się troszkę naszukać, ale wbrew opiniom wieśniaków ograniczonych do BM/VW w stylu "MTV pimp my ride" szukać warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi