Kojot Rider Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam do sprzedania mam 2 nowe wały do dt tdr i tdr 125 po likwidacji serwisu yamahay.Cena 150zł za sztukę, bardzo atrakcyjna w porównaniu do cen jakie trzeba zapłacić w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poco dfe gg8875878 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Chce kupic jeden wał ale czy bedzie pasował do YAMAHY ZTRR 125 BELGRADA 1998R????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 został mi jeden w stanie idealnym niestety trzeba napawac miejsce na łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poco dfe gg8875878 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 naspawać??? czyi on jest nowy ale trzeba cos z nim robić?? i czy to dużo roboty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 został mi jeden w stanie idealnym niestety trzeba napawac miejsce na łożysko. dobre :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 miałem na mysli korbę :buttrock: nie jest nowy jest używany ale korbowód jest w stanie idealnym,wał trzeba by było oddać do napawania w zakładzie gdzie zajmują się zmianami,szlifami wałów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 To w końcu nowy, czy używany? Popatrz co napisałeś na początku.Tylko tym razem proszę o ostateczną odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 używany! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi