manius606 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 witammam problem z moja yamaha dt 125 jechałe sobie spokojnie z góry nawet nie wkrecajac obroty 1000-3000 a tu nagle zgasła próbowałem ja odpalic i nic tylko strzela w tłumik iskra jest paliwo dochodzi no i nie wiem co sie stało prosze o pomoc wszystkich znajacych temat dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 no mialem to samo, probowalem wszstkiego i oczywiescie okazalo sie ze pierscien poszedl, wiec sadze ze masz to samo. ale jeszcze wymianiel bym mimo wszstko swiece, przeczysc caly gaznik i filtr. ps. Masz przyklejony temat o dt wszstkich to po co tou piszesz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No i nie ten dzial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 to już chyba twój 4 temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi