Skocz do zawartości

rama M72

lipaml
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Od jakiegoś czasu posiadam kilka rupieci do emki, między innymi ramę. Niestety mam welki problem ponieważ rama ta jest przecięta w pół. Pomóżcie proszę i podpowiedzcie czy da się ją pospawać i czy będzie działać. Ponadto szukam katlogu części do emki iinnej pomocnej literatury.Jeśli ktoś mi może pomóc będę bardzo wdzięczny.

Ps. Zamierzam złożyć emkę w "oryginale", napewno nie zrobię z niej traktora, ani lodówki.

Pozdrawiam.

[email protected]

Witam serdecznie.

Od jakiegoś czasu posiadam kilka rupieci do emki, między innymi ramę. Niestety mam welki problem ponieważ rama ta jest przecięta w pół. Pomóżcie proszę i podpowiedzcie czy da się ją pospawać i czy będzie działać. Ponadto szukam katlogu części do emki iinnej pomocnej literatury.Jeśli ktoś mi może pomóc będę bardzo wdzięczny.

Ps. Zamierzam złożyć emkę w "oryginale", napewno nie zrobię z niej traktora, ani lodówki.

Pozdrawiam.

[email protected]

Wrzuc jeszcze zdjecie jak jest pocieta.

lipam- dobrze trafiłeś. Literatury jest od groma. Jeśli zamierzasz złożyć motocykl z wiaderek to nawet współczuje ale rozgość sie i miłej zabawy :P

Zespawać sie da pozostaje tylko kwestia tego żeby to zrobić dobrze .

Od jakiegoś czasu posiadam kilka rupieci do emki, między innymi ramę. Niestety mam welki problem ponieważ rama ta jest przecięta w pół. Pomóżcie proszę i podpowiedzcie czy da się ją pospawać i czy będzie działać.

Chłopie pełem podziw. Ja kupiłem eme niby w oryginale z drobnymi brakami. Ale jak zaczełem dokupywac brakujace częscie to ze znalezieniem niektórych w przyzwiotym stanie jest tragedia. A ty chcesz od podstaw po częsciach składać :bigrazz: ??

Szacun :)