JOAŚKA Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wstyd to może albo i nie bo przecież każda pora jest odpowiednia na to by....... kupić moto z manualną skrzynią biegów( do tej pory automatiki) i zacząć karierę na małej Aprilli Classic - namiastce choppera :crossy: A żeby tej radości było jeszcze więcej to i nauka na kategorię A już rozpoczęta.Zajęcia teoretyczne zaliczone ,teraz wewnętrzny egzamin z teorii i na plac manewrowy marsz :crossy: W tzw międzyczasie zdobywam umiejętności kierowcy jednośladu.Pierwsza lekcja u prywatnego,osobistego instruktora wypadła całkiem,całkiem albowiem ja się nie wywaliłam,czaje " z czym to się je" i co najważniejszeINSTRUKTOR ---KAWA z FM przeżył :D Poganiał trochę za mną,potłumaczył jak chłop krowie na miedzyco i jak ale Żyje :cool: Nie został przeze mnie potrącony, ani nic z tych rzeczy.Kolejne lekcje niebawem.Oby szły dobrze.A potem nauka jazdy na kursie pod okiem młodego ale ciętego i wymagającego instruktora.Jak będzie ok to potem egzamin w WORD.CDN............... POZDRAWIAM ---- Joaśka :cool: :crossy: PEES Kursanci z FM - łączcie się ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Gratuluję zakupu manuala :icon_mrgreen: , powodzenia w kursie i zdaniu prawka. Na to nigdy nie jest za późno, a i starucha jeszcze z Ciebie nie bardzo. Ja bym proponował jakąś np. NSR, bo przecież masz tor pod nosem :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Również gratulacje... Manual to jest to... Mnie automatyczna skrzynia znudziła po nie całym roku. Chodź męczyłem sie z nimi jakies 3lata.Jesli pierwsze moto to moze Cbr 125? Czy tak jak kolega pisał wyzej nsr.. W sumie wole Cbr ale są gusta i guściki.Jezeli uwazasz ze 37 lat to starość to ja chyba jestem nie mowlak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Se ściskam kciuki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Gratuluje wyboru :D Ja automatów tez osobiscie nie lubie . A i zycze powodzenia w zdaniu prawka ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi