Jeżyk Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 U mnie słoneczko wychodzi zza chmur wiec na zbiórke sie stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No dobra. Lato dopiero się zbliża. Organizator wypadł, więc i ja pośpię jeszcze trochę... Bardzo chciałem Was poznać chłopy, tym bardziej, że wreszcie szykowała się "chopperowa" ekipa...Wszystkim jadącym - szerokości, wracajcie cali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No dobra. Lato dopiero się zbliża. Organizator wypadł, więc i ja pośpię jeszcze trochę... Bardzo chciałem Was poznać chłopy, tym bardziej, że wreszcie szykowała się "chopperowa" ekipa...Wszystkim jadącym - szerokości, wracajcie cali :)Jeżyk jedziesz sam?Może sie spikniemy bliżej Azaela i zadecydujemy zy warto się wytoczyć Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jeżyk jedziesz sam?Może sie spikniemy bliżej Azaela i zadecydujemy zy warto się wytoczyć Jadę ! Będę jechał z Woli , a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jeżyk jedziesz sam?Może sie spikniemy bliżej Azaela i zadecydujemy zy warto się wytoczyćbedziemy na rondzie w górze K Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Eeee...Przekabaciliśta mię...Jadymy z Uploadem i czekamy w Górze ZARAZ ZA RONDEM. będziemy około 9, 9.15. A po tem się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 To czekajcie tam na mnie będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 no to sobie pojechalem z Wami. za wcześnie ta wycieczka jak dla mnie, dopiero co się obudziłem.Może ktoś jeszcze został i ma ochote pojechać gdzieś bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 no to sobie pojechalem z Wami. za wcześnie ta wycieczka jak dla mnie, dopiero co się obudziłem.Może ktoś jeszcze został i ma ochote pojechać gdzieś bliżej? Ja bym chętnie gdzieś blisko wyskoczył dziś bo podobno po południu pogoda ma być nie za dobra. Będę naglądać na forum co jakiś czas i sprawdzać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Ja bym chętnie gdzieś blisko wyskoczył dziś bo podobno po południu pogoda ma być nie za dobra. Będę naglądać na forum co jakiś czas i sprawdzać :icon_mrgreen:no to możemy gdzieś wyskoczymy, może do Kazimierza? chyba że masz inny pomysł?czekam na info do 11.15, później sam gdzieś się wybiorę.pozdr,Rodnay Edytowane 3 Maja 2008 przez Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Za pół godzinki będę gotów w dowolnym kierunku tak do 200 km wyskoczyć... -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 no to możemy gdzieś wyskoczymy, może do Kazimierza? chyba że masz inny pomysł?czekam na info do 11.15, później sam gdzieś się wybiorę.pozdr,Rodnay Puściłem pw do Ciebie i czekam na gg jakby co i na resztę :chętnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Za pół godzinki będę gotów w dowolnym kierunku tak do 200 km wyskoczyć... -UFI- to super, ja już jestem gotowy, musze tylko paliwka dolać, więc w tym czasie to załatwie. jak się wyszukujesz daj znać na tel. wtedy ustalimy szczegóły.pozdr,Rodnay Edytowane 4 Maja 2008 przez Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 to super, ja już jestem gotowy, musze tylko paliwka dolać, więc w tym czasie to załatwie. jak się wyszukujesz daj znać na tel. 512 363 916, wtedy ustalimy szczegóły.pozdr,Rodnay Wypad byl fajowy pozdrowionka musimy powtorzyc ;) :icon_arrow: :clap: :flesje: :crossy: ;) :crossy: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wypad byl fajowy pozdrowionka musimy powtorzyc ;) :) :clap: :buttrock: :flesje: :wink: :lalag: to może jutro??? jakby nie padało to ja od 8rano mam wolne i chętnie bym się z kimś umówiła na latanie (gdyby się jakiś odważny znalazł żeby mnie zabrać) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi