Andi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 siemka mam maly problem zamierzam cos zlozyc jakiegos draga (tak nie modny styl ale coz taki ma byc ) i teraz pytanko do specow jaki silnik kupic?? jak wiadomo musi spelniac wymogi spalin Euro 3 czyli Twicam A lub BRevtech 88 100 inne silniki z tego co sie dowiedzilem nie przechodza euro 3 musi byc z euro 3 bo rejstruje w niemczech go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Elo!Jak już to bierz TC. RevTech ma niedobrą renomę w świecie. Niska trwałość. Dają gwarancję chyba na 10 tys mil jka widziałem w katalogu. Robią sprzęt w Korei czy Tajwanie stąd niższa cena. Jak chcesz coś porządnego to bierz S&S ale licz się z kosztami. Ewentualnie Ultima. Twin Cam`a możesz trochę podkręcić i będzie spoko. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ...I przy okazji pochwal się wizją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 siemka mam maly problem zamierzam cos zlozyc jakiegos draga (tak nie modny styl ale coz taki ma byc ) i teraz pytanko do specow jaki silnik kupic?? jak wiadomo musi spelniac wymogi spalin Euro 3 czyli Twicam A lub BRevtech 88 100 inne silniki z tego co sie dowiedzilem nie przechodza euro 3 musi byc z euro 3 bo rejstruje w niemczech go Ja bym chyba brał TC (najlepiej A ale i B od biedy moze byc jak nie przeszkadzają Ci wałki wyrównoważające). Są wytrzymałe i mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi