scorpion26 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 mam takei pytanko kupiłem cb500 i z tego co mi poprzedni właściciel powiedział moto było wcześniej blokowane do 25kW on go odblokował w jakimś zakładzie no ale nie jestem pewien czy to zrobili do końca, tzn czy po ściągnieciu zasłony na krućcach wymienili także dysze główną, czy jest w ogóle taka możliwość że ściągnięto tylko ta przysłone bez wymiany dyszy (czy to może tak chodzić tylko że jeszcze nie będzie miał pełnej moczy czy nie?) Czy żeby sprawdzić jaka jest dysza trzeba rozkrcać gażnik żeby dostać się do środka czy tylko go wystarczy wyciągnąć i dysza jest wkręcana jakoś na zewnątrz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Trzeba zdjac pokrywe komory plywakowej ( od dolu gaznika ) i sprawdzic nr dyszy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi