Tomek_mistrz:D Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 siema kolega ma okazje zamienić skutera na ten właśnie motor,tylko,że jest to zupełnie nieznany sprzęt. Jaki to ma silnik,jak z częściami do tego? Może jakieś linki do sklepów/dealera,gdzie można zamówic do niego części? Zawiech wygląda na solidny,a jak z awaryjnością tego sprzętu? Może ktoś miał i może coś o nim powiedzieć. Byłbym wdzięczny za wszelkie info :icon_twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wujek miał takie coś ale chwile... i sprzedał to wiem ze coś chciał kupić to nie było... sprezyne do kopnika czy coś.. raczej bym sie nie pakował w tajkiwe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a ja powiem że kolega ma, caballeroo 80 ccm. Sprzęt trochę przeżył wypadów i jak narazie jak zegarek chodzi :banghead: Wiem że otworzył się na terenie polski dealer do fantica bo włosi wznowili produkcję. Co do tłoków to chyba od dt pasuje jak się zmieni okna wydechowe. Wejdź na stronke motor techa tam jest opis.Jeśli chcesz namiary na dealera fantica to napisz poszukam :crossy:A co do motoru to rocznik 1994 ale sprzęt jak na ten rok i pojemność jest super! Lekki zrywny, mocny prawie jak prawdziwa crossówa :crossy:Ja bym brał jeśli naprawdę okazja, a jak nie to jakąś poczciwą Dt'kę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Może się komuś w przyszłości przyda: www.augustynmotocykle.pl Wiem, że na próbę wzięli dealerstwo, chcą zobaczyć jak będzie się to rozwijać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajtar Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 siema kolega ma okazje zamienić skutera na ten właśnie motor,tylko,że jest to zupełnie nieznany sprzęt. Jaki to ma silnik,jak z częściami do tego? Może jakieś linki do sklepów/dealera,gdzie można zamówic do niego części? Zawiech wygląda na solidny,a jak z awaryjnością tego sprzętu? Może ktoś miał i może coś o nim powiedzieć. Byłbym wdzięczny za wszelkie info :wink: Pozdro mam pytanie gdzie szukac czesci do tego modelu fantica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 mam pytanie gdzie szukac czesci do tego modelu fantica Post wyżej masz dealera fantica... Może tam zadzwoń. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi