adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No to mówie zapłąc te pare groszy i przeglą bez pokazania moto :icon_mrgreen: przeciez to nic takiego... ja bylem sie zapytac o przeglad to mi powiedział "mozesz na samej feldze" wiadomo o co chodzi dzisiaj tylko kasa ,ale sie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A nie taniej wyjdzie kupic kierunki za 10 złotych? Ludzie ile wy macie lat? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roqwor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 leonstarCzytaj uważnie. Kornolowi nie dzialaja kierunki gdyz wspolgraja z obrotomierzem, który jest zepsuty. Nie chodzi o sam brak kierunków. Poza tym co to za kierunki za 10zł? Jakbym takie założył do moto to pewnie po tygodniu bym je pogubił w terenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 chodziło mi bardziej otą kombinacje z przeglądem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dokładnie podjechac zagadac;) Moze akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 kierunkowskazy mam, specjalnie odkreciłem bo i tak nie działają a nie chce gdzies na krzakach zgubić. Pytam tylko czy to jest jakiś problem z podbiciem przeglądu. Teraz jest obrotomierz ale gosc krzyknął sobie stówe za stary obrotomierz który nie wiadomo ile pociągnie bo to właśnie słaba strona XT wycierają sie w srodku trybiki.... także prawnie czy sa potrzebne kierunki? W komarkach nie trzeba w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jesli bedziesz wystawiał ręke to policja nic Ci nie powinna zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mi nie chodzi o Policje... BOŻEEEEEEEEE!!! mi chodzi tylko o przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Taki to duzy problem podjechac swoim moto do stacji diagnostycznej? Albo nawet z kumplem? Zapytac sie i bedziesz wszystko wiedział. Ja tak zrobilem i jakos nie załuje tych paru km które zrobilem :icon_mrgreen: A przeglad zasze mozesz zrobic przed data którą ci wyznaczyli. Sprawdz jak jest u Ciebie mooze nawet sie dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedron Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nie wiem jak u was, ale ja mam probem z pierwszym przegądem w DR-ce. Na stacji koleś (mimo że znajomy wuja) powiedział, że mi podbije przegląd, ale jak będą kierunkowskazy i lusterko.Moim zdaniem diagności teraz straszenie się boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Albo bał sie o Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 raczej o siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 raczej o siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Przeglad to zal hehWłacz swiatla, stop, sygnał ok wszystko gra... Nawet sie nie przejchał i tak to wygląda = 65zł :icon_eek: hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nawet sie nie przejchał A niby na czym i kto miałby się przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi