Skocz do zawartości

Silnik do dniepra poszukiwany

macbrus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mysle ze taniej jest kupic silniczek zdezelowany za 300zl i samemu go zrobic .Wyznaje zasade ze sam wiem co robie i jak robie bo pozniej moge obwiniac siebie a nie kolesia ktory mi sprzedał 100% :D sprawny silnik

Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS

Witka!!!

Mam do opchnięcia kawałek dniepra(silnik, rama, blachy) za ok. 400zł.

Jesli chodiz o sam silnik to myśle że mógł bym załatwić transport do W-wy gdzieś ok. 26 grudnia.

jakby co to zapraszam.

pare fotek dla uławtienia podjęcia decyzji

00.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Wesołych Świąt i Ogólne pozdrowionka

Heya ho

• 1 miesiąc temu...

Jesli chodzi o stan techniczny to dokładnie taki jak na zdjęciach. tego dniepera wymieniełem za junaka. przed wymianą dniepr jeździł. niestety, po wymianie ponieważ była mi potrzebna skrzynia, dyfer i pare drobiazgów do mojego ZAPCIA, dnieper przestał jeździć z przyczyn oczywistych. z tego co nie widać na zdjęciach to brakuje: dyfer, brak kołków na kole zamachowym, założona jest skrzynia z emki ale nie pasuje do ramy także trzeba skrzynie dniepra, brak instalacji elektrycznej, alternatora, akumulatora, predkosciomierza, gazników, i pewnie jeszcze coś by sie znalazło. Podsumowując sprzedam to co widać.

Cena troche podskoczyła bo 400zł + czekolada z nadzieniem truskawkowym)

a mieszkam w Polsce Z znaczy sie w Krasnobrodzie(tj. woj. lubelskie, powiat zamojski) tel. 694-809-484, ewnetualnie (0-84)660-75-45 ale po 21.15

Jakby co to zapraszam

aaaaa

zapomniałem i bez obawy na kase całość przeznaczam na ZAPCIA :smile2: :smile2: :smile2: :smile2:

Jesli chodzi o silnik. Jak kupiłem Dniepcia to przejechałem nim może ze dwa kilometry tylko i wyłącznie dla czystej ciekawości zak sie jeździ takim sprzętem. po tych ok. 2km odrazu wyciągnąłem to co było mi potrzebne i przerzuciłem do Zapka.

jesli chodzi o odległość to odemnie do W-wy jest ok. 300 km. Zagazowanym sprzętem wychodzi w obie strony ok. 60zł

pozdrowionka