Ciemka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Za radą Bohuna zakładam nowy temat - jakieś plany na długi weekend? Napiła bym się z Wami w końcu piwka;) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kiedy ???? 25,26? 27 przecież Mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenon Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 bieszczady -> słowacja -> zakopane -> limanowa ->dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_75 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 30.04. W-wa - Uscie Gorlickie / Izby (i okolice)1.05. - 03.05. Uscie Gorlickie i okolice - Dukla i okolice / Rzeszow / Lancut04.05. Uscie Gorlickie - W-wa Tak sie pokrece, troche sluzbowo, troche prywatnie :cool:Wiekszosc na 2 kolkach, ale pewnie tez troche na czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Na długim week mykam w Bieszczady na placki po bieszczadzku połączonym z ZziIMmnYymm (brrrrrrrrrr, aż mnie wzdrygło) browarem :) Zapewne tak na 2- 3. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Prawdopodobnie nie ma mnie w kraju. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) no 27ego Mała, a weekend majowy to albo bieszczady albo ( i / lub ) :cool: słowacja :) narazie nie mam nic konkretnego, ale odrazu mowie ze z kasą ciężko więc biorę pod uwagę najtańsze propozycje :lapad: jak ktoś ma konkretny plan, to moze mozna by się podłączyć ?? :bigrazz: Kseson, pisz mi tu coś więcej !!! Ciemka, a Ty ? :> pozdr Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Bohun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja właśnie planów nie mam i szukam inspiracji:D Chętnie pojeżdżę ale na moim motocyklu dłuższe trasy raczej odpadają i to jest ten problemik. Ps. Zawsze mogę wziąć samochód:P Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Ciemka Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 cięzko sie styknąć , bo majówka juz dawno zaplanowana. Meni tez nie bedize w Polszy,jade odpoczywąc z ukochaną. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jak w każdą majówkę ... Ustrzyki Górne (2 - 3 dni) :) Chodzenie po górach i zimne pifko lub ciepłe winko przy ognisku u Lacha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenon Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kseson, pisz mi tu coś więcej !!! lecimy na trzy tenerey przy minimalnych kosztach, namnioty itp,jest tylko małe ale:Wiktor ty , z tego co się oriętuje to nie masz żadnedo endurasa w garażu, a ja nie wyobrażam sobie ciebie na twoim moto w lesie i polnych drogach, chyba że mam słabą wyobrażnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ksenon, powiedz poprostu ze nie chcesz ze mną jechać :bigrazz: heh :) no nie mam enduro , więc odpadam . Zielony, a to będzie jakaś prywatna impreza ? czy ewentualnie moze by sie podlaczyc ? pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 30.04. W-wa - Uscie Gorlickie / Izby (i okolice)1.05. - 03.05. Uscie Gorlickie i okolice - Dukla i okolice / Rzeszow / Lancut04.05. Uscie Gorlickie - W-wa Tak sie pokrece, troche sluzbowo, troche prywatnie :)Wiekszosc na 2 kolkach, ale pewnie tez troche na czterech. Jak bedziesz w Dukli i okolicach daj znak. 2 dni z czterech bede sie tam kręcił i mam nadzieję odpoczywał.Tel na prv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomfer Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 "lecimy na trzy tenerey przy minimalnych kosztach, namnioty itp," ksenon wasz wypad to prywatna impreza czy mozna sie dołączyć? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenon Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 pewnie że można się przyłączyć, na GG podam ci co i jak :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi