pterock Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witamjestem na etapie skladania silnika w moim jawulcu.problem jaki napotkalem wyglada nastepujaco:wedlug schematow skrzyni biegow mam do dyspozycji zebatki oznaczone numerami: 6, 7, 8, 9przy czym 6 i 9 oraz 7 i 8 wygladaja tak samo, roznica jest w ilosci zebow.moje pytanie brzmi ktore ile powinny miec :banghead:do wyboru mam:16 i 17 zebow dla 6 i 9oraz19 i 20 zebow dla 7 i 8z gory dzieki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pterock Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 znalazlem bardzo pomocna stronke. jesli ktos bedzie kiedys potrzebowal tych informacji to polecam. po kliknieciu w "to the parts list" otrzymujecie dokladny opis poszczegolnych zebatek. na tej stronie sa tez schematy do innych jaw.katalog czesci jawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Stronka jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 witamjestem na etapie skladania silnika w moim jawulcu.problem jaki napotkalem wyglada nastepujaco:wedlug schematow skrzyni biegow mam do dyspozycji zebatki oznaczone numerami: 6, 7, 8, 9przy czym 6 i 9 oraz 7 i 8 wygladaja tak samo, roznica jest w ilosci zebow.moje pytanie brzmi ktore ile powinny miec :wink:do wyboru mam:16 i 17 zebow dla 6 i 9oraz19 i 20 zebow dla 7 i 8z gory dzieki za wszelkie poradyzamienisz - najwyżej wyjdzie ci wersja terenowa- do wózka bocznego- będzie wolniejsza na 3i 4 biegu ale silniejsza- to se dołożysz koszyk i będzie ok.powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 popatrz sobie czy zazębia jak poruszasz tymi zębatkami co się ruszają bo napewno nie są identyczne bo obwód zmienia się w zależności od ilości zębów bo przecież muszą być takie same Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi