kioRa Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ludzie litosci jaka korea jakie montowania na Wegrzech ;) . Keeway to nazwa handlowa fabryki Q.J i chwala im za to POJAZD JEST CHINSKI i JEST MONTOWANY W CHINACH ,ale za to w najlepszej z fabryk i dalatego jakosc produktu jest taka dobra jak na pojazd Chinski. Koniec i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ludzie litosci jaka korea jakie montowania na Wegrzech :icon_mrgreen: . Keeway to nazwa handlowa fabryki Q.J i chwala im za to POJAZD JEST CHINSKI i JEST MONTOWANY W CHINACH ,ale za to w najlepszej z fabryk i dalatego jakosc produktu jest taka dobra jak na pojazd Chinski. Koniec i kropka.Chinol chinolowi nie równy ;) Kiłeje to najlepsze chińczyki(albo koreańczyki jak tu ktoś wspomniał...) :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Chinczyki ,Chinczyki i to najlepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dobra zwracam honor, bo już wiele wersji słyszałem. Jednak mimo wszystko keeway jest twardym dowodem na to, że jakość idzie w parze z ceną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dobra zwracam honor, bo już wiele wersji słyszałem. Jednak mimo wszystko keeway jest twardym dowodem na to, że jakość idzie w parze z ceną :)Kiłeje i Kymco to najlepsze chinole... A wszystkie sangjongi i hu*oczengi to największe gówno... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No te kiłeje nie sa takie źle.Jesli chodzi o stosunek jakośc/cena to biją wszystko na głowe, bo może te chińskie pierdoły są tańsze, ale jakości tam nie ma żadnej.Kiedyś byłem w serwisie/salonie gdzie sprzedaja skutery, właściciel powiedział mi że z oferty Rometów zrezygnował bo za dużo ludzi na nie narzekało, ale od poczatku sprzedaje Keeway'a i sobie chwali tą marke że dobrze schodzi, ale ludzie przyjeżdżają tylko na przeglądy i najwyżej na odblokowanie. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Widze ,ze jestem tu od obalania mitow Kymco to TAJWAN :D i to bardzo dobry TAJWAN wiec szczerze polecam - jednak cena od Keewaya jest troszke inna - choc jeden z modeli jest juz produkowany w Chinach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Romet jest dosyć spoko,skuterek na niedzielny wypad na zakupy ^^ Bynajmniej ten mój-797 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Romet jest dosyć spoko,skuterek na niedzielny wypad na zakupy ^^ Bynajmniej ten mój-797 :icon_eek:Jak fajnie, posiadacz Rometa sam napisał, że jego sprzęt nie nadaje się nawet na niedzielne zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 no co zrobicie ... znam tkaie przypadki ze lepiej kupic chinski skuter niz uzywanego NRGale co zrobic jak woli w ciagu pol roku wlozyc 2 razy tyle w te badziewie to nikt w tym nie przeszkodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi