tomek_gutowski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam Wiem ze pytanie naiwne - ale czy srube spustowa oleju odkreca sie tak jak wszystkie inne w strone przeciwna do wskazowek zegara ? Maruda vz 800 1997 r. - bo albo mi ja przypieklo albo cos z gwintem a nie chce szarpac... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 zawsze w lewo Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 zawsze w lewo ale patrzac od gory to w prawo :icon_biggrin: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ale patrzac od gory to w prawo chyba że ktoś załozył odwrotny gwint :D ale zawsze przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hey Jak nie masz pewności to weź sobie śróbke i nakrętke ustaw w takiej pozycji w jakiej CIe interesuje, wkręc sórbe w nakrętke a następnie wykręć i przygladnij sie w którą strone kręcisz:) Z czasem juz bedziesz mial to w podświadomości i nie bedziesz musiał robić takich mykow .. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_gutowski Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ok OK dzieki Asekruanctwo ale zawsze lepiej sie upewnic Dzieki piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ok OK dzieki Asekruanctwo ale zawsze lepiej sie upewnic Dzieki piekneKup sobie jeszcze porzadna nasadke aby wykrecic ta srube. Bo nastepne pytanie jakie zadasz to bedzie co mam zrobic z objechana sruba spustu oleju... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi