Kidler Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 WItam, mam problem z odpaleniem, motor niebył odpalany przez 2 lata i teraz po odpaleniu zgasł, jak zdjemowałem gaźnik to w jednym węzyku był płyn chłodniczy, czy to jest uszczelka czy moze coś innego, iskara jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 przeciez dr 125 nie jest chlodzona ciecza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Trzeba się bardzo starać żeby takie coś zaobserwować :P a tak ogólnie to moze benzyna :icon_biggrin: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Przeczyść gaźniki, bak, wlej nowe paliwo, sprawdź czy jest zapłon w punkcie i to raczej wszystko. Pod świece daj paliwko i spróbuj odpalić. DR 125 NIE JEST CHŁODZONE CIECZĄ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam. Niechce zakładać nowego tematu wiec napisze w pierwszym lepszym. Mam taki problem, chce kupic gaznik do swojej dr, ale niewiem jaki mam bo dowiedziałem sie ze jest kilka rodzaji, ja mam gaznik z membaną, jaki to jest? i czy inny gaznik bedzie pasował czy moze źle chodzić jak załoze inny gaznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam. Niechce zakładać nowego tematu wiec napisze w pierwszym lepszym. Mam taki problem, chce kupic gaznik do swojej dr, ale niewiem jaki mam bo dowiedziałem sie ze jest kilka rodzaji, ja mam gaznik z membaną, jaki to jest? i czy inny gaznik bedzie pasował czy moze źle chodzić jak załoze inny gaznik? Jak z membraną to raczej podciśnieniowy, napewno masz oznaczenie na gaźniiku gdzieś "wyryte". Możesz założyć inny i moto powinno chodzic oczywiście po dostrojeniu gaźnika. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A wiesz moze czym róznia sie te gaźniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 nie chce cie wprowadzac w blad dlatego nie bede mowic czym sie roznia gazniki bo nie do konca wiem co do gaznika w twojej DRce jest "Mikumi" i moze byc z Suzuki GS, GN albo GZ bo wszystkie maja te same silniki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 a po co Ci gaxnik? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bo mój jest już tak rozklekotany ze nieda sie go wyrególowac, luzy na przepustnicy itd. Poprostu regeneracja mi sie nieopłaca za 150 kupie uzywany w bdb stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 to kup taki sam ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 za 150 kupie uzywany w bdb stanie. tylko jak bedziesz kupowac uzywke to patrz w jakim stanie jest membrana. to cholerstwo kosztuje u dealera suzuki 360zl a gdziesz indziej w granicach 300 wiec musisz go dobrze obejrzec ja mam dziurawa membrane i wiem jakie jaja sie dzieja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 podejzewam ze uzywka bedzie w podobnym stanie do twojego, jesli membrana jest cala to gaznik bym zregenerowal Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A gdzie moge dostać zestaw regeneracjyny do swojej Dr? A da się dostac nową przepustnice do gaźnika? Zastanawiam sie czy gdy by niepasował niezałozyć zwykłego mechniczneg gaźnika, podobno lepszy kop, ale niewiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A gdzie moge dostać zestaw regeneracjyny do swojej Dr? A da się dostac nową przepustnice do gaźnika? Zastanawiam sie czy gdy by niepasował niezałozyć zwykłego mechniczneg gaźnika, podobno lepszy kop, ale niewiem co o tym myśleć. Jaką masz średnice gardzieli? Na mechanicznym gaźniku jest lepsza reakcja na gaz. Ja chciałem w klx zregenerować gaźnik ale jak usłyszałem cene to podziękowałem (sama membrana z przepustnicą 500zł :icon_biggrin: ). Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi