kaktus-07 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, ile należy wlewać oleju do przekładniu do HONDY CR 125 ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A nie masz tego napisanego na pokrywie sprzęgła nad wlewem oleju? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jest wybite na karterze po prawej str ja mam 850 w 250 CR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus-07 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mozę być MOBIL 10W40 ?? tylko na nim jest do 4t in ie wiem czy moge wlać do 2t?? Prosze o pomoc szybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mozę być MOBIL 10W40 ?? tylko na nim jest do 4t in ie wiem czy moge wlać do 2t?? Prosze o pomoc szybkąnie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus-07 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a CASTROL GPS 10W40 czerwony ???Posiadam i nie wiem czy moge wlać go?? bo moto mam od tygodnia i nei wiem jescze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi