Delta81 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 :crossy: mi jak zwykle praca psuje wszystkie plany :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Odświeżam - Piaseczno - macie szanse:)Dzisiaj o 18 pod Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No to i ja hop do gory :) Pytanko do ludzi z Piaseczna ...Kto z Was mieszka w Piasecznie na Jana Pawla przy Bazarku w tym duzym bloku 6-cio pietrowym ??? :) I juz odpowiadam .... widzialem w garazu duzo motocykli i bedziemy sasiadami :crossy: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) No to ja juz po rozmowach w sprawach lokalu przyjaznego motocyklistom ... Wlascicielka okazala sie bardzo fajna, otwarta i przyjazna babka. Bardzo chetnie bedzie goscila motocyklistow, zwlaszcza ze obok jest sklep HD gdzie w sezonie przyjezdza tam sporo ludzi na motocyklach i wlasnie u niej siadaja sobie przy stolikach. Mozna jeszcze w grudniu zorganizowac tam jakas impre dla motocyklistow lub zaczac na wiosne jak juz bedzie cieplo i przyjezdzac motocyklami. A oto strona do tego lokalu w Piasecznie: http://odjazd.eu/ ps. kucharzem jest motocyklista. A to alternatywa do spotkan w Warszawie: http://www.szopagrill.pl/ Edytowane 22 Listopada 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Po dlugiej przerwie, w nowym roku :icon_mrgreen: odswierzam temacik. Czy silna ekipa z Paseczna wybiera sie na wystawe moto na Marsa 13-15 luty ??? :crossy: Organizujemy wspolny wyjazd ? :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Po dlugiej przerwie, w nowym roku :icon_mrgreen: odswierzam temacik. Czy silna ekipa z Paseczna wybiera sie na wystawe moto na Marsa 13-15 luty ??? :crossy: Organizujemy wspolny wyjazd ? :clap: :buttrock: ale ze na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No tak myslalem po ostatniej sobocie, ale .... prognoza pogody jest wielce negatywna :banghead: wiec pewnie we wlasnym zakresie kazdy smignie czym bedzie mogl :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiczek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 gdyby temat miał wrócić do realizacji, to chętny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar unO Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Pewnie że wróci, LUDZIE żyjecie w tym Piasecznie? :wink: Pogada ma się zrobić ładna, więc myślę że czas zacząć smarowanie łańcucha. Zgłaszam chęci na jakieś spotkanie znajdą się jeszcze jacyś chętni??? Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechśnik Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam! Mieszkam od niedawna w Piasecznie i potrzebuję namiaru na jakiś garaż na motocykl. Dostawiłbym chętnie swojego szerszenia do innych moto w jakimś bezpiecznym miejscu. To mój pierwszy sezon ale jak troszkę załapię to również piszę się na wypady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Zyjemy, z tym ze pogoda jest na kulig a nie na zlot motocyklowy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar unO Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Co prawda to prawda... dzisiaj wyglądam przez okno a ty 5cm śniegu. Ale co się odwlecze to dogonimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roeika Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Pogoda juz prawie motocyklowa ;) prawie bo ostatnio mam przyjemnosc zaliczac deszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Pogoda juz prawie motocyklowa ;) ... Prawie? Się jeździ od dawna. Deszcze na ogół są przelotne. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 prawie bo ostatnio mam przyjemnosc zaliczac deszcze ;) Dobrze ze nie szlifa i glebe :lalag: Ja tam smigam od 20 lutego :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi