Ryjek Ocw Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam. Mam problem ze skrzynią biegów... nie działa mi skrzynia biegów mam tylko jedynkę i nic więcej nie wchodzi. :biggrin: Jechałem spokojnie, zatrzymałem sie na skrzyżowaniu włączyłem jedynkę i straciłem wszystkie inne biegi. proszę o pomoc bo nie wiem co robić. Z góry dziękuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a automat od biegow jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No własnie nie wiem. wiem ze to co przerzuca biegi... jest na dole i tak lata... i nie wiem gdzie to powinno być... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Musisz ściągnąć dekiel sprzęgła i na dnie odnaleźć pierścień zegera który spadł i założyć go na bębenek ustalający biegi i to wszystko na przyszłość delikatnie zmieniaj biegi bo ten zeger nie lubi butowania Mnie się to kiedyś stało 30km od domu bo zaczepiłem dźwignią o szynę kolejową podczas przeprowadzania przez tory, po paru kilometrach na skrzyżowaniu stwierdziłem że mam tylko jedynke i luz mając przy sobie tylko 3 narzędzia udało mi się partyzancko to naprawić Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez teslasim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No a mi zostałą tylko jedynka. no ale ok :notworthy: Dzieki za pomoc zaraz sie wezme do roboty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 http://img131.imageshack.us/my.php?image=z...ilnikowe7rf.jpg moze ci sie przydac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi