shaman9 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam!Ma ktos jakis sprawdzony patent na odpalanie DRy. Moja jak postoi tydzien to jest nie do odpalenia. Moge kopac i kopac i nic. Ale jak juz odpali i sie zagrzeje to pali bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Najprawdopodobniej schodzi paliwo z gaznika,dlatego ma cięzko odpalic,a jak juz jest ciepła to paliwo jest w cylku itd i dlatego pali. Moim zdaniem to wina gaznika,musiał bys sie z nim pobawic,a musze ssanie niedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 znajomy ma DR, nie wiem czy nie taką jak twoją. Też ma problemy z odpaleniem. Nie jesteś sam. Sprawdz sanie, najpierw bez zapłonu, przekrec 2 razy zeby nabralo paliwka i wtedy dopiero : KOPAAAA i musi odpalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 www.suzukidr.pl ZAPRASZAM tu było mnóstwo takich tematów poruszanych :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Bo dr to sprzet nie dla mięczaków, prawdziwy jest, takiego sprzeta to trza umić palić. Zanim zaczniesz grzebać przy nim to naucz się odpalać. Na forum które podał Lukasz znajdziesz wskazówki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 to twoj pierwszy singiel odpalany na kopke? czy miales juz cos wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 każdy moto sie odpala inaczej . Ja puki co nie mam z moją 2KF żadnych problemów, jak nie jest z tydzien odpalana to trzeba na ssaniu i za pierwszym kopem już łapie, tylko trzeba troche gazem podtrzymać . Poczytaj troche, będziesz miał troche terchnik opisanych, ja mam dekompresator automatyczny, w DR jest na kierownicy bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi