Wembley Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Prosze o poradę "starsze bractwo", od 3 tygodni jeżdżę Banditem 600s 2000r. (jestem świeżak) powoli się rozkręcam, dziś ledwo wykręciłem licznikowe 185 (fakt, że czołowy wiatr), ale wydaje mi się, że coś jest nie tak, podejrzewam świece (trochę pływa na wolnych) palnuję też synchronizować gaźniki, ale najpierw świece-wczoraj po wyłączeniu ssania przy lekkim gazie gasł, dopiero po kilku mniutach i próbach odzyskał "świadomość", czy dobrze myślę, żeby świeczki pierwsze wymienić? Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Wembley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Takie pytanie powinno być zamieszczone w dziale Mechanika Ogólna bądź ostatecznie w dziale o Banditach:http://forum.motocyklistow.pl/BANDIT-t89507.html PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 popre kolege wyzej ale najlepiej to zacznij od ganzików Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Może poprostu nie był dość rozgrzany com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wembley Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ' date='14 kwiecień 2008 - 21:56' post='1193492']Może poprostu nie był dość rozgrzany com? był b. "ciepły" dopiero w piątek będę miał swiece, dzieki wszystkim za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi