zoltecek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam Kupiłem Honde CB700 od starszego pana ma przebieg 14500mil wszystko w niej pieknie działa ale:1.po rozgrzaniu motocykla faluja jej obroty (nieznacznie ale jednak) czego to wina?2. Staszy pan do kardana zalał olej hiopol czy taki tam powinien sie znajdowac cvzy moze jakis inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A jakie oznaczenie tego Hipolu, powinien byc SAE 70 / 80W90, aalbo cos kolo tego.Falujace obroty moga byc skutkiem lewego powietrza i niezsychronizowanych gaznikow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ...albo zasyfiałych. Zalezy tez jak bardzo falują Ci te obroty? Co pokazuje obrotomierz? I czy szybko schodzi z obrotów po dodaniu gazu czy wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 co do oznaczen hipolu to niestety nie wiem jakie one sa ale domyslam sie ze 80w90 bo chyba tyylko taki jest co do schodzenia z obrotow to schodzi normalnie obroty faluja od ok 1200-1700 ile kosztuje synchronizacja gaznikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 moze mi ktos odpowiedziec na pytania i jakie sa jałowe obroty cb700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Takie same lub podobne jak wersji 750, czyli okolo 1100 - 1200, sciagnij sobie serwisowke do 750, to ten sam motocykl, z lekko ograniczona pojemnoscia z powodow celnych w US. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi