Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 wyprzedzanie i niska pojemność może nie idą w parze, ale z 15 konikami poruszasz się w mieście (jak i poza zabudowanym) z prędkościami "samochodowymi", czyli rozpiętość 70-90 nie stanowi najmniejszego problemu. z wyprzedzaniem faktycznie trzeba uważać, ale po redukcji da sie wykonać manewr szybko i bezboleśnie. oczywiście im wyższa prędkość, tym mniej animuszu, ale do 60 śmiga się auta nawet konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocarz Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 dzięki za komentarze:)już zmieniłem zdanie z 125 na 250 :) zawsze więcej mocy więc proszę nie bić mnie i nie proponować już 250< :flesje: Spodobała mi się Yamaha Virago 250 --jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 no i spoko:p yamaha to sprzęt z marką (chyba sporo ich jest w szkółkach jazdy), na pewno będzie Ci się dobrze śmigać.chociaż... może lepiej 535 kupić:biggrin:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Może lepiej XVZ 1600 czy jak one tam się nazywają. Róznica niewielka a przyda się na kilka lat. ;) ;) :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Też niezgorszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 a moze hoos bossa 8,5 litra, starczy na jeszcze dluzej... tylko lekkie opoznienie na rollgazie ma :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 eeee tam, boss hoss nie jest tru:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jak to nie :) http://www.bosshoss.net/products.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam!Polecam Rebel 250. Mam Hondę CB 250 Two Fifty. Rebelka 250 ma ten sam silnik i przełożenie co CB 250 Two Fifty. We wrocławskich korkach spala mi 3,5 l/100 solo, z plecaczkiem 3,7 l/100. Jeżeli będziesz jeździł głównie poza miastem to zejdziesz do 3,2l/100, a śmiem twierdzić że nawet niżej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Też miałem polecić rebelkę, ale ona chyba trochę za mała jest. boss hoss, czyli jak rozpędzić hutę stali katowice do prędkości 250km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 rebelka mala - ale super nadaje sie do nauki jazdy! to byl moj pierwszy motocykl pamietam! Tylko nazywal sie honda custom nie wiedziec czemu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi