zbychuda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a wiec mam takie pytanko co ile i czym zastąpić wykładzine w tłumiku w exc bo jak ostatnio do niej zaglądałem to za ciekawie nie było cała czarna zasmolona.......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A poza tym że jest czarna, to moto chodzi głósniej? Jak, nie to ja bym zostawił. Jak odczuwasz z tego powodu dyskomfort, możesz zastąpić ją watą szklaną, lub kupić specjalną otulinę np. na Allegro. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ja tam zawsze montuje do tlumikkow zmywaki do garnkow napewno sa lepsze niz wata szklana ja tam zawsze montuje do tlumikkow zmywaki do garnkow napewno sa lepsze niz wata szklana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi