Bobinho7 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czesc cos jest nie tak z moja CR odpale ja i zaras gasnie jak wyciagne swiece jest mokra ale bezyna jest czarna i przed tym motor mi zwariował poprostu na sprzegle sam trzymał srednie obroty i zgasł i potem stałem troche i potem odpaliłem i zgasł otworzyłem chłodnice i powietrze uszło i para leciała przez chwilke moze z 20 sekund i cały czas tak jest nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzynek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a komprecha ci sięnieskończyła ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 po chwili leci ci para z chłodnicy ??czy tylko gaśnie a komprecha ci sięnieskończyła ??????? napewno nie inne objawy by były (przy słabej kompresji silnik cięzko odpalić jak sie nagrzeje to jakimś cudem pracuje i w miare nagrzewania chodzi coraz lepiej ) po mokrej świecy wnioskuje sie 3 rzeczy problemy z zapłonem, za mało powietrza, za dużo paliwa zacznij od sprawdzenia iskry na wyjętej świecy Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 wydaje mi sie ze poszedl simering na wale od strony sprzegla i dlatego masz swiece czarna od oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi