Kefas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 widzę, że jeszcze kilka razy gdzieś na siebie wpadniemy w tym roku :buttrock: I będzie miło się spotkać. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 I będzie miło się spotkać. :icon_eek:W ubiegłym roku było OK, szczególenie dziewczyny tańczące irlandzkie tańce mi wpadły w oko.... Gdyby były i w tym roku, to nawet gotów jestem zmienić plany urlopowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ...szczególenie dziewczyny tańczące irlandzkie tańce mi wpadły w oko.... A najbardziej ta czarna w kręconych włosach prawie do pasa.... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 no w zeszłym roku było super ;) obecność obowiązkowa :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No ja będę napewno także :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 startujemy w piątek! Z wielką przyjemnością wystartujemy z wami :icon_twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 moze gdzies sie umowimy w amfiteatrze wszyscy jako forumowicze na wspolne piwko i foto ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Z wielką przyjemnością wystartujemy z wami ;) :buttrock: jak wiesz u nas hasło i poszli!myślę że wystartujemy koło 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Uffff mamy noclegi ale mega ciezko bylo cos znalesc.... Edytowane 9 Czerwca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No to jedziemy :biggrin: Browarny -luknij na Forum Śląskich Motocyklistów - montuje się tam ekipa od nas na Łagów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Browarny -luknij na Forum Śląskich Motocyklistów - montuje się tam ekipa od nas na Łagów :biggrin:Dajcie jakiś znak, może wreszcie odnajdę kogoś z forum na zlocie, bo zawsze po czasie okazuje się, że nie byłem sam... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dajcie jakiś znak, może wreszcie odnajdę kogoś z forum na zlocie, bo zawsze po czasie okazuje się, że nie byłem sam... :flesje: Moze umowimy sie wszyscy w amfitetrze na wspolne foto na konkretna godzinie w piatek ? ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Moze umowimy sie wszyscy w amfitetrze na wspolne foto na konkretna godzinie w piatek ? :icon_mrgreen:Może byc 20.00? Kufel piwa w prawej ręce jako znak rozpoznawczy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kufel piwa w prawej ręce jako znak rozpoznawczy... :buttrock: No to będzie DUUUŻA grupa na tym zdjeciu :):):) :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Moze umowimy sie wszyscy w amfitetrze na wspolne foto na konkretna godzinie w piatek ? :icon_mrgreen:a moze w sobote??ja dopiero w sobote bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi