Justyna_Warszawa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kurna, jeszcze Warszawa.;)Wejdz na zumi to sie dowiesz ;),że to białołęka ;) :crossy: :clap: :notworthy: :D :icon_mrgreen: :D :D :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) No tak! Bylo od razu mowic ze przy glebockiej :buttrock: czy dalej przy M1 w markach w piatek lub w sobote sa robione nocne zjazdy samochodowo-motocyklowe?pamietam ze kiedys po zamknieciu zbieralo sie tam kupe luda na parkingu. Edytowane 22 Maja 2008 przez Bartasarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak87 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam.Od niedawna mieszkam w W-wie na Bemowie (studia), a chciałbym przyprowadzić do stolicy swoja maszyne. W tym miejscu chciałem spytać się tubylców, gdzie trzymają/garażują swoje maszyny ? Bo ogólny obraz dzielnicy wygląda tak, że mamy tu parkingi strzeżone (lub też nie) poodgradzane siatkami, a mocno średnio podoba mi się pomysł trzymania motocykla pod chmurką cały rok(sezon) - szkoda chromów.Witam, jeżeli masz dostęp do kawałka pola lub ogród to może warto pomyśleć nad takim garażem?!http://dascompany.pl/namioty-i-szklarnie/namioty-magazynowe/namiot-magazynowy-pro-3x7-40m2/ Nie wymaga on pozwolenia na budowę tak jak jest to w przypadku blaszaków a i miejsca jest sporo. Ja w takim garażu trzymam auto i motor. Bez problemu mieszczę tam jeszcze trochę narzędzi i opony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Mam wrażenie, że wygrałeś konkurs na złotą łopatę. Poprzedni post jest sprzed ponad 5-ciu lat :) P.S. Jak wygląda CBR 500 ? edit: dobra już wiem jak wygląda :) Edytowane 20 Listopada 2013 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Bez powodu nie odkopał, reklamuje się ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 w garażu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Zwolniła się miejscówka u mnie w garażu. Praga północ, ul. Kijowska. Blok naprzeciw Dw. Wschodniego.W razie pytań tel. 604 584 324 Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi