Skocz do zawartości

Trasa Egzaminacyjna kat. 'A' w Nowym Sączu

sonix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również przyłączam się do pytanie.

A nie chcą zakładać niepotrzebnie nowego tematu zapytam się tutaj, jaką szkołe polecacie, chodzi o szkołę na kategoria A chociaż ja chyba będe zdawał A i B.

Powiem że mam już jedną szkołe na oku, chodzi mi o Auto-Moto Szkołę przy szpitalu właśnie na koło tego ronda.

Ta szkoła jest na ulicy Śniadeckiego 3.

Pzdr

Osobiscie rozbraja mnie jezeli trasa egzaminu jest z gory podana. Na pewno jednak upraszcza egzaminujacemu sprawe.

Tak apropo ile w PL trawa casowo egzamin kat. A ? Ile minut ?

:icon_twisted:

Osobiscie rozbraja mnie jezeli trasa egzaminu jest z gory podana. Na pewno jednak upraszcza egzaminujacemu sprawe.

przeżytek z czasów braku komunikacji pomiędzy egzaminatorem z egzaminowanym. tak samo jest dla ciągników rolniczych, też podana z góry trasa (główna i awaryjna), a egzaminator jedzie za zdającym samochodem. wprawdzie teraz bywa już ryczący głośniczek w kasku (no, kilka lat temu w krakowie był i ryczał), ale przepisów nie zmieniono, jakoś nikt nie widzi potrzeby...

co do czasu egzaminu: samej jazdy jest może kilkanaście minut, może ciut więcej - w krakowie zależy od ruchu na al. pokoju. na placu jeszcze mniej. trudno mi teraz dokładnie powiedzieć, dawno zdawałem :D

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]