Pawelmlody Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, mam pytanko czy w moim klx-siku 250 mam regulacje przedniego amora (amor tradycyjny) bo chciałbym go troszke utwardzić. Ostatnio koleś poradził mi abym pokręcił tą złotą śrubką, ale jak ją odkręciłem to okazało się że to odpowietrznik...:icon_biggrin:_ Więc prosze kogoś kto sie na tym wmiare zna o podpowiedź... tu macie fotęcje..., http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a29dcf70a79fa56.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Na dole powinna być śruba z onz comp to jest chyba tłumienie może cos pomoże,mozesz tez olej zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hmmmm po 1 to możesz wymienić płyn i sprężyny i podkręcić śrubkę . a po 2 - poszukaj - są tematy o zawieszeniu ( wszystko pisze ) :smile: Pzdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 płyn...? :D jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 pewnie chodziło mu o twardszy olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 no dokładnie ;p sorry że nie odpowiedziałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi