J.A.C.E.K Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam,Niestety z wiosennych obserwacji wynika, że patrząc na moto z tyłu tylne koło nie stoi idealnie w pionie. Pewnie może to sugerować jakieś uderzenie tyłem i skrzywienie wahacza (moto to TDM). Co może być tego przyczyną, czy są jakieś możliwości regulacji, naprawy... sami nie wiem...Na jazdę to nie wpaływa, a przynajmniej ja tego nie odczuwam.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) A moze po prostu napinacze lancucha nie sa tak samo dokrecone? EDIT: Hmm. chociaz moze i na pion to to nie ma wplywu... Edytowane 28 Marca 2008 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A moze po prostu napinacze lancucha nie sa tak samo dokrecone?EDIT: Hmm. chociaz moze i na pion to to nie ma wplywu... raczej nie, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A kołem pokręcałeś w podniesionym tyle? Może felga jest krzywa. Jeżeli wahacz to pewnie i można go odprostować ale trzeba go wyjąć bo inaczej ni ch... i sam go nie naciągaj tylko musi to wykonać warsztat który specjalizuje się w aluminum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A kołem pokręcałeś w podniesionym tyle? Może felga jest krzywa. Jeżeli wahacz to pewnie i można go odprostować ale trzeba go wyjąć bo inaczej ni ch... i sam go nie naciągaj tylko musi to wykonać warsztat który specjalizuje się w aluminum.felga jest prosta, sprawdzałem... :-(prostował ktoś takie cudo?J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi