Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 WitamW jaki sposób dziękujecie innym użytkownikom dróg ( tak tak tym w puszce też)Słyszałam o odgiętym kolanie , rozdawanie ukłonów to chyba nie bardzo...No i czy te "gesty" są rozumiane przez te uprzejme osóbki???pozdro :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 satandardowo1. rączka2. kierunki na przemian kilka razy3.kiwka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ja używam kierunków, czasem ręki. nie wiem czy puszkarze rozumieją machanie kolanem :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Albo ręka w gore albo najlepiej awaryjne :icon_eek: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Albo ręka w gore albo najlepiej awaryjne :D To może od razu dwie w górę???!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Te kolana na boki mogą coś sygnalizować ???? Nie koniecznie podziękowanie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Te kolana na boki mogą coś sygnalizować ???? Nie koniecznie podziękowanie :DTak uczą w szkole...jazdy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tak uczą w szkole...jazdy :icon_biggrin: 1 slysze :D Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tak uczą w szkole...jazdy :icon_biggrin: przcierz puszkarze tego nei zkumają, jeszcze co drugi pomysli ze go olewasz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 mysle, ze co niektore kobiety lekkich obyczajow moga nalezycie podziekowac swojemu dobroczyncy w krzakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 przcierz puszkarze tego nei zkumają, jeszcze co drugi pomysli ze go olewasz. pzdr Dokładnie to samo myślę :D Dlatego pytam.?Czy Wy wiecie , że Oni wiedzą. :wink: mysle, ze co niektore kobiety lekkich obyczajow moga nalezycie podziekowac swojemu dobroczyncy w krzakach... Myślisz ,że TE kobiety lekkich obyczajów dosiadają ciężkich maszyn??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Myślisz ,że TE kobiety lekkich obyczajów dosiadają ciężkich maszyn??? :icon_biggrin:Mysle, ze Te kobiety dosiadaja wlasnie tych najciezszych "maszyn"... jestem przekonany, ze wiesz co mam na mysli :D Edytowane 27 Marca 2008 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Nie no zakumają jedynie podniesioną rekę . W każdym razie jak mnie wk**wią to jestem pewny że fucka kumają, także drogą analogi polecam ręke :icon_biggrin: Edytowane 27 Marca 2008 przez tomulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mam kuzyna w Paryzu. Jezdzi na CBR 1100 XX. Tam obowiäzuje niepisany kod znakowy, jak ktos wyzej wspomnial - prawe odchylone prawe kolano -podziekowanie jak puszkaz przepusci itd. itp. Oni w tych sprawach sä duzo do przodu (wiecej aut i motocykli). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mam kuzyna w Paryzu. Jezdzi na CBR 1100 XX. Tam obowiäzuje niepisany kod znakowy, jak ktos wyzej wspomnial - prawe odchylone prawe kolano -podziekowanie jak puszkaz przepusci itd. itp. Oni w tych sprawach sä duzo do przodu (wiecej aut i motocykli). Pozdro Dzięki ,że nie wyszłam na kompletną idiotkę :icon_mrgreen: i co chłopcy :biggrin: ???Chyba za bardzo jestem do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi