piotrek2345 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam mam dosc nietypowe pytanei czy da sie kupic takei buty zeby pogodzic je z jazda i na drodze i w offroad ;) Kupiłem buty o ile pamietam utika chyba to podeszwy sie rozwalily i oddalem na gwarancji maja mi zwrocic kase i chce cos kupic zeby posmigac i na scigu troche i w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimas Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O ile sie orientuje nei da rady pogodzic butów do tych 2 typów motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a co jest złego w jeżdżeniu po asfalcie w plastikowych butach do enduro? że odwrotnie raczej się nie nadadzą, to wiem. że plastik do chodzenia nie bardzo to też mi klarowano niegdyś przy keffirku. ale czym tu szkodzi sama jazda? biegi zmienia się tak samo, hamulec też w tym samym miejscu... pytamboniewiemjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Te do offroadu sa rownie niewygodne do chodzenia jak te do sportu. kup sobie dobre turystyczne buty. daytona albo cos w podobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Buty offroad'owe są niewygodne w trasie ... Strasznie twarde ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zapomnialem dodac ze mam sciga i enduro i chcialbym pogodzic buty i na to i na to :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Buty offroadowe są baardzo wygodne, tylko trzeba trochę bardziej zainwestować.Nie sądze zeby nadawaly sie one do sciga, a generalnie troche dziwnie bys w nich wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Nie chce kupowac takich typowych offroadowych bo napewno na sciga bym w nich nie usiadl ale jakeis takie uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie chce kupowac takich typowych offroadowych bo napewno na sciga bym w nich nie usiadl ale jakeis takie uniwersalneZainteresuj się butami na supermoto albo "lżejszymi" cross/enduro - koniecznie z zawiasami w kostce. Pamiętaj, że buty cross/enduro z wyjmowanym bucikiem ("bootie") są masywniejsze od tych bez bucika i na ściga wg mnie raczej sie nie nadadzą. Są za to wygodniejsze, w swoich bez problemu zrobiłem ponad 700km jednego dnia i twierdzę, że są bardzo wygodne. PozdrawiamE' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi