fate251 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Aż wstyd pisać, ale już próbowałem różnych kombinacji i nie mogę ustawić zegarka w Suzuki GSF650s K5.Mam dwa przyciski SELECT i ADJUST, bez problemu przełączam liczniki dzienne A oraz B i je resetuje jeśli jest potrzeba. Myślałem że jak przytrzymam np. ADJUST na liczniku TOTAL to będę mógł przestawić zegarek, ale nic z tego... :buttrock: Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam,Fate Edytowane 26 Marca 2008 przez fate251 MANIEK http://www.kangurelectronics.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Szukajka nie działa? Byl juz identyczny temat. Przekręcasz kluczyk, wciskasz Adjust i Reset i juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Szukajka nie działa? (...) choreła, to był mój tekst! ;) odpowiedź udzielona, temat zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi