lukaszfazer Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mam yamahe fazer z 2006 r i mam problem poniewaz po nacisnieciu sprzegla jak silnik chodzi na wolnych to brzestaje tak pobrzekiwac. bodajze to jest jakies tam łozysko tylko pytanie czy ono w fazeze tak chodzi normalnie czy nadaje sie do wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki_lauda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 na moje "oko" to objawy luznego/wyrobionego kosza sprzegłowego. tylko czy w tak mlodym egzemplarzu juz by to siadło? odkrec pokrywe sprzegła i pomacaj, posluchaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kosz by brzeczal? Raczej stukal :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Brzeczy czy stuka - raczej obajwy kosza sprzegłowego. Może przez te dwa lata ostro dostawał po d... :icon_rolleyes: Ps. U mnie też hałasuje. Wyprzedze twoje pytanie - tak mozna tak jeździć i nic się nie stanie :) Oczywiście jesli to kosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszfazer Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mu daje pod dupie ;) ale wkoncu po to jest ;p juz gdzies byl taki temat i to jakies łozysko od strony sprzegla.Podade jak bedize łądnie do yamahy i zobaczymy co oni beda mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi