chosen Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam, pytanie laika poniewaz motocykl jest szwagra, a on go kupil i jeździ kompletnie o niego nei dbając, bo jeździ tylko w wakacje poneiwaz meiszka za granicą. Postanowilem sie nim zając poniewaz lubie motocykle. Zaczynam od Wymiany oleju bo choelra wie kiedy wymieniał ...JEździ całe gówno, moze z 1 tys km przez 3 lata, ale przeciez olej się starzeje wiec wiadomo. Mam olej Motula na dniach kupie filtr oleju, tylko nie wiem gdzie on jest umiejscowiony. Moze mi ktos mniej wiecej powiedziec ?? Nie mam jak go teraz pooglądac, wiec neich mi ktos poglądowo pwoei gdzie jest ten filtr, i czy trudno się do niego dostać. Pozdrawiam i prosze o tolerancje dla mnie ;) btw. Szukajka mi nie działała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 zdejmiesz dolną owiewkę (pług) i filtr jest pomiędzy kolektorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ten silnik powinien chodzic na syntetycznym oleju SAE 10W40.Drogie wymiany.Pamietaj ustawic wolne obroty na 1100 obr/min. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chosen Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 no on teraz ma nizsze jak jest ciepły - jak je ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Sruba z duzym plastikowym pokretlem umieszczona w srodku pomiedzy gaznikami, siegasz do niej pod gaznikami o ile dobrze pamietam. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chosen Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 dzieki bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi