Listek31 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Paweł dorzucił jeszcze 3/4 l więc ogólnie chyba upodlimy sie wszyscy tylko nie jestem pewien czy po szlachecku he he he Aśka ja ci dam spadającego Listka ty łobuzie jeden. Ja ci kresek nie wypominam.A i jeszcze jedno Asiu następnym razem życzył bym sobie aby twój szczur również posiadał kamizelkę odblaskową. he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A i jeszcze jedno Asiu następnym razem życzył bym sobie aby twój szczur również posiadał kamizelkę odblaskową. he heno ale tym to juz Wy się mieliście zająć! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Aśka ja ci dam spadającego Listka ty łobuzie jeden. Ja ci kresek nie wypominam. Teraz juz wiem o co chodzi z tymi kreseczkami w stopce Aśki :) A myslalem ze zartowaliscie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Teraz juz wiem o co chodzi z tymi kreseczkami w stopce Aśki :) A myslalem ze zartowaliscie :biggrin:na takie tematy się nie żartuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pogoda na weekend zapowiada się taka, że na pewno motocykle zostaną w domu, jak doszło jeszcze 3/4 szkiełka to żeczywiście będzie ostro. Jeżeli z imprezką padnie na mój lokal, to po szlachecku nie będzie, gdyż nie mam stołu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A czy kiedys u ciebie było inaczej niż ostro he he. Marcin zbił bys jakiś stół bo ciągle na tym kartonie to tak nie ciekawie he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 najpierw, szafy, potem rozbijanie ścian, potem kuchnia, a na szarym końcu zobaczę czy wystarczy na stół :] po za tym może tym razem nie u mnie :( sąsiedzi się na mnie dziwnie patrzą jak co weekend tony flaszek wynoszę z domu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) najpierw, szafy, potem rozbijanie ścian, potem kuchnia, a na szarym końcu zobaczę czy wystarczy na stół :] po za tym może tym razem nie u mnie :banghead: sąsiedzi się na mnie dziwnie patrzą jak co weekend tony flaszek wynoszę z domu :icon_razz: Ja sie moge poswiecic i nawet posprzatac :icon_mrgreen: Jedyny problem moze polegac na tym ze 9 osob na 24 metrach kawalerki bedzie miala troche ciasno :( Hmm zeby jeszcze proporcje byly inne tzn. ja sam i 8 dziewczyn... Teraz sie troche rozmarzylem :icon_mrgreen: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Hmm zeby jeszcze proporcje byly inne tzn. ja sam i 8 dziewczyn... Teraz sie troche rozmarzylem ;)nie chcę Cie martwić, ale proporcje są zazwyczaj dokładnie odwrotne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) nie chcę Cie martwić, ale proporcje są zazwyczaj dokładnie odwrotne ;) Polibuda rzadzi :clap: No dobra to w takim razie zadowole sie tylko jedna ale za to fajna. Aśka wpadaj :icon_razz: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Aśka wpadaj ;)ja bym jednak wolała nie wpadać.... :clap: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie pier...od rzeczy tylko ustalajcie miejsce i termin :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie pier...od rzeczy tylko ustalajcie miejsce i termin :banghead:no dobra to ustalmy ze w weekend u odana :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 albo mi się zdaje albo ktoś ma chęc na coś he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi