Revolution Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Listek to jutro będzie miał inne sprawy na głowie :icon_rolleyes: Starszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nie przesadzajcie tak z tym myciem :smile: Przynajmniej widac ze moto intensywnie uzywane i to nie tylko w sloneczna pogode :icon_rolleyes: Wiesz to tak z poprzednim postepowalem...jak przyszlo mi go sprzedac to syf musialem czyscic benzyna ekstrakcyjna, bo nic zwyklego do mycia nie chcialo tego domyc hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim za wczorajszą paradę w tak przecudnym deszczu :buttrock: W butach woda :evil: , moto usyfione :eek: , mucha porządnie zmokła :flesje: , ale przejażdżaka była super :lalag: Degustacja ciasta odbyła się w 2oo :icon_razz: Pozdrawiam,R. P.S.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Państwa Młodych :flesje: Edytowane 30 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki wszystkim serdecznie!Było super! Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za jazde w tak piękny i słoneczny dzien jaki nam sie trafił wczoraj he he. Młodzi prosili aby jeszcze raz wam podziękować. Goście byli bardzo miło zaskoczeni - i przez pół wieczoru rozmawiali o was, podziwiali za upór i śmiałość w jeżdzie w takich warunkach.Jak również miło im było gdy blokowana była droga dla nich żeby przjechali - rozmowy o tym ostro się toczyły teściowie nie nadążali nowych butelek donosić.Postaram sie dorwac jakieś foty z wesela i może film to zobaczymy jak to wyglądało z boku. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKIJak by co jestem do waszej dyspozycji w ramach rewanżu P.S. Numer światkowej to 37 - buta he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Listek Ty zyjesz??!! Tak szybko:D Widze ze sie oszczedzales:D:PA sobotni wypad to czysta przyjemnosc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki wszystkim za wczorajszą paradę w tak przecudnym deszczu :buttrock: W butach woda :evil: , nic mi nie mów... noc na kaloryferze, 160 km wietrzenia, cały dzień na słonku a ciuchy nadal nie do końca suche :icon_razz: Jak by co jestem do waszej dyspozycji w ramach rewanżu nie omieszkamy tego wykorzystać :biggrin: Listek Ty zyjesz??!! Tak szybko:D o to samo chciałam zapytać :bigrazz: ale może jutro sie okaże, że Listek nie pamięta umieszczania tego posta na forum :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Oj dobrze było.Tak jak przypuszczałem upodliłem się ale po szlacheckuDo 6 czy 7 szaleliśmy nawet się nie zorientowałem jak zaczeło sie rozjaśniac.A morze wódki wypiłem.Dziś o 11 obudziła mnie mama Pawła i powiedziałą abym wstawał bo trzeba jechać na poprawiny i dalej balować - kochane szaleństwoByłem na poprawinach ale już nie mogłem patrzeć na wódkę jakaś awersja - ale na szczęście już mi przeszło he he Onie to będą walczyć jeszcze pewnie ze dwa dni - bo sale trzeba posprzątać he he.Dzięki bardzo jeszcze raz że pojechaliściePozdrawiam Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 P.S. Numer światkowej to 37 - buta he he he Listek tak szybko Cię wzięła pod pantofel, że numer buta znasz? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ...Postaram sie dorwac jakieś foty z wesela i może film to zobaczymy jak to wyglądało z boku. ...Chętnie przyjedziemy na oglądanie filmu i zdjęć :flesje: - kolejna ustawka :icon_biggrin: :wink: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Chętnie przyjedziemy na oglądanie filmu i zdjęć :flesje: - kolejna ustawka :icon_biggrin: :wink:mam tylko nadzieję, że na filmie załapał się Listek spadający na ziemię, jakby jesień była, a nie wiosna :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 przypominam tym co jechali, że wstępnie na sobotę umawiamy się na degustację podziękowań :wink: a gdzie i w jakich warunkach zależy od pogody :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 przypominam tym co jechali, że wstępnie na sobotę umawiamy się na degustację podziękowań :bigrazz: a gdzie i w jakich warunkach zależy od pogody :)Jak rozumiem czekamy na opady deszczu! bo inaczej to nie to samo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 przypominam tym co jechali, że wstępnie na sobotę umawiamy się na degustację podziękowań :D a gdzie i w jakich warunkach zależy od pogody :buttrock:jak dla mnie to moze padac :D Wsrod prezentow bylo jakies szklo i cos z tym przeciez trzeba bedzie zrobic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jak dla mnie to moze padac :bigrazz: Wsrod prezentow bylo jakies szklo i cos z tym przeciez trzeba bedzie zrobic :icon_mrgreen:dobrze kombinujesz. hihihihih :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi