Skocz do zawartości

nietypowe kaski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuje zakup kasku co prawda do 270zł, ale myslę, że coś zadowalającego do taj kwoty można kupić. Kiedyś gdzieś w internecie widziałem bardzo nietypowe kaski, które wyglądały jak postacie z Gwizdnych wojen, czaszki itp. Może ktoś posiada takowy i mógłby mi napisać jak jest z jego jakością i spełnianiem swoich funkcji no i gdzie można taki zakupić i w jakiej cenie.

Witam, planuje zakup kasku co prawda do 270zł, ale myslę, że coś zadowalającego do taj kwoty można kupić. Kiedyś gdzieś w internecie widziałem bardzo nietypowe kaski, które wyglądały jak postacie z Gwizdnych wojen, czaszki itp. Może ktoś posiada takowy i mógłby mi napisać jak jest z jego jakością i spełnianiem swoich funkcji no i gdzie można taki zakupić i w jakiej cenie.

eLo :biggrin:

Ja nie byłbym pewien takiego ,, nietypowego '' kasku

Zawsze ktoś może kupić tigera za 60 zł i zrobić aerograf ;] - no i masz nietypowy kask :P

Jeśli chciałbyś kask z nietypowym malowaniem to looknij na lazera katane ( Lazer katana ) - niestety nie ma wyjmowanego środka ;) No ale myślę że kask w miarę dobry- zależy na jakie moto :P

Aha - no i można dokupić irokeza - fajny efekt :P :banghead:

pozdro :flesje:

Edytowane przez InfernoRider

Mniej wiecej o coś takiego mi chodziło http://grafik51.eu/Images2/helm_skull.jpg tylko to co kiedyś widziałem to był to chyba jakiś sklep internetowy, który miał podobne kaski (dużo lepsze wykonanie, szybka itp.) i nie tylko we wzorze czaszki ...

Mniej wiecej o coś takiego mi chodziło http://grafik51.eu/Images2/helm_skull.jpg tylko to co kiedyś widziałem to był to chyba jakiś sklep internetowy, który miał podobne kaski (dużo lepsze wykonanie, szybka itp.) i nie tylko we wzorze czaszki ...

Tey, ale motyw z takim kaskiem to pener :biggrin: :buttrock:

Witam, takie kaski do ok 250 pln mają w luisie, a ich przedstawicielem jest sklep internetowy moto akcesoria. W przawdzie te kaskie nie maja tak wypasionej grafiki, jak ta przedstawiona przez ciebie ,ale są ładnie zrobione (jak za towar w tej cenie). Wejdz sobie na ten sklep i przegladnij ofertę kaski, tam powino coś ciebie zainteresowac. Pozdrawiam.

<p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub:

:flesje: :bigrazz: Toż to ORZESZEK z II wojny światowej - pomalowany przez jakiegoś dzieciaka farbkami ;p :bigrazz: :bigrazz: Ja bym takiego kasku za cholere nie kupił ;| nie wiadomo co to za firma :| kask może być niewiadomo jak stary tylko pomalowany w jakimś tam stylu :bigrazz: najlepiej kup jakiś fajny kask i oddaj go jakiegoś grafika ( możesz sam wybrać wzór jaki cię interesuje ) ;p

Pzdr :icon_rolleyes:

Może chodzi o kaski f-rmy Bandit http://www.bandithelmets.com/xx/index.htm ?