Meydey Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam, planuje zakup kasku co prawda do 270zł, ale myslę, że coś zadowalającego do taj kwoty można kupić. Kiedyś gdzieś w internecie widziałem bardzo nietypowe kaski, które wyglądały jak postacie z Gwizdnych wojen, czaszki itp. Może ktoś posiada takowy i mógłby mi napisać jak jest z jego jakością i spełnianiem swoich funkcji no i gdzie można taki zakupić i w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Witam, planuje zakup kasku co prawda do 270zł, ale myslę, że coś zadowalającego do taj kwoty można kupić. Kiedyś gdzieś w internecie widziałem bardzo nietypowe kaski, które wyglądały jak postacie z Gwizdnych wojen, czaszki itp. Może ktoś posiada takowy i mógłby mi napisać jak jest z jego jakością i spełnianiem swoich funkcji no i gdzie można taki zakupić i w jakiej cenie. eLo :biggrin: Ja nie byłbym pewien takiego ,, nietypowego '' kasku Zawsze ktoś może kupić tigera za 60 zł i zrobić aerograf ;] - no i masz nietypowy kask :P Jeśli chciałbyś kask z nietypowym malowaniem to looknij na lazera katane ( Lazer katana ) - niestety nie ma wyjmowanego środka ;) No ale myślę że kask w miarę dobry- zależy na jakie moto :P Aha - no i można dokupić irokeza - fajny efekt :P :banghead: pozdro :flesje: Edytowane 20 Marca 2008 przez InfernoRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mniej wiecej o coś takiego mi chodziło http://grafik51.eu/Images2/helm_skull.jpg tylko to co kiedyś widziałem to był to chyba jakiś sklep internetowy, który miał podobne kaski (dużo lepsze wykonanie, szybka itp.) i nie tylko we wzorze czaszki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mniej wiecej o coś takiego mi chodziło http://grafik51.eu/Images2/helm_skull.jpg tylko to co kiedyś widziałem to był to chyba jakiś sklep internetowy, który miał podobne kaski (dużo lepsze wykonanie, szybka itp.) i nie tylko we wzorze czaszki ... Tey, ale motyw z takim kaskiem to pener :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam, takie kaski do ok 250 pln mają w luisie, a ich przedstawicielem jest sklep internetowy moto akcesoria. W przawdzie te kaskie nie maja tak wypasionej grafiki, jak ta przedstawiona przez ciebie ,ale są ładnie zrobione (jak za towar w tej cenie). Wejdz sobie na ten sklep i przegladnij ofertę kaski, tam powino coś ciebie zainteresowac. Pozdrawiam. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 :flesje: :bigrazz: Toż to ORZESZEK z II wojny światowej - pomalowany przez jakiegoś dzieciaka farbkami ;p :bigrazz: :bigrazz: Ja bym takiego kasku za cholere nie kupił ;| nie wiadomo co to za firma :| kask może być niewiadomo jak stary tylko pomalowany w jakimś tam stylu :bigrazz: najlepiej kup jakiś fajny kask i oddaj go jakiegoś grafika ( możesz sam wybrać wzór jaki cię interesuje ) ;p Pzdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mniej wiecej o coś takiego mi chodziło http://grafik51.eu/Images2/helm_skull.jpg tylko to co kiedyś widziałem to był to chyba jakiś sklep internetowy, który miał podobne kaski (dużo lepsze wykonanie, szybka itp.) i nie tylko we wzorze czaszki ... Może chodzi o kaski f-rmy Bandit http://www.bandithelmets.com/xx/index.htm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi