mistrz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ponieważ występuje ta zmiana czasu, to ustalam dla zainteresowanych, kto chce:godzina 11:00 - stacja Huzar za rondem na Puławy-Mińsk.Kto chce niech się przyłącza, zapraszam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Belgu odpadł z wycieczki i wkradło się trochę bałaganu i braku konkretów, więc...Spotykamy się na Shell-u na Wale na wylocie w kierunku Puław (za rondem na końcu dwupasmówki na Wale, po prawej stronie...).Niedziela, godzina 10:00 CZASU LETNIEGO (już po przestawieniu zegarków :wink: ...),10:30 ruszamy...Prędkość spacerowa :crossy: ...Mam plan trasy (wg.Belga...), oczoje*na kamizelka lidera też się znajdzie :) Kuba deklarował pomoc z zakresu znajomości tamtych okolic, więc chętnie skorzystamy.Przy okazji - Kuba, zarzekałeś się, że polecisz przy najbliższej okazji, więc ruszamy od Ciebie z garażu - bedziesz miał okazję na rewanż - wizja lokalna Twojego garażu :)Pierwsza modyfikacja trasy - zapominamy o promie :crossy: - jeszcze nie działa :evil: Jakieś pytania? Pozdrawiam,R. :crossy: Edytowane 28 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mnie jak by co pasuje jestem o 10-tej :crossy: :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 O 10 jest jeszcze zimnawo :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 O 10 jest jeszcze zimnawo :crossy: :crossy:oooooo właśnie! więc może 10.30? 11? jak nie to trudno. może jakos dam radę zwlec się z łóżka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mówie wam że 12-ta jest najlepsza, pozatym przechodzimy na czas letnie więc ściemnia sie o 19-ej :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Aśka, zabiorę dla Ciebie szalik :crossy: :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, Jeżeli nic niespodziewanego nie wyskoczy to ja bardzo chętnie piszę się na przejażdżkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 dżizas ludzie, może w ogóle o 12:00 wystartować i na 14:00 wrócić bo zimno :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 dżizas ludzie, może w ogóle o 12:00 wystartować i na 14:00 wrócić bo zimno :]O dobry pomysł tak to ja się pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a może po prostu pojeździcie dookoła domku :biggrin: albo jeszcze lepiej to zostańcie w domku w ciepłych papuciach jak nie macie ochoty pojeździć to nikt nikogo nie zmusza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a może po prostu pojeździcie dookoła domku :bigrazz: albo jeszcze lepiej to zostańcie w domku w ciepłych papuciach jak nie macie ochoty pojeździć to nikt nikogo nie zmusza :bigrazz:no pobij nas jeszcze za to :cool: chyba chodzi o to, żeby coś wspólnie ustalić, nie? czy też ci, którzy maja inne propozycje mają się zamknąć i najlepiej nie zaglądać do tego tematu? :biggrin: weź pod uwagę, że w związku ze zmianą czasu godzina 10 to będzie tak jak 9. temperatura mi nie przeszkadza(chociaż jest to pretekst, który mógł Was jakos przekonać :biggrin: ), bo na 9 jeżdżę do pracy i da sie przeżyć. ale wstawanie w niedzielę o te porze nie jest tym, co tygryski lubia najbardziej. tak jak napisałam-jeśli większość ustali, że jednak 10, to się jakoś doturlam o tej nieludzkiej porze. jednak moja(i z tego co zauważyłam nie tylko moja, choć dużo nas nie ma) propozycja jest taka, żeby jednak odrobinkę to przesunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 przecież nikt nie karze wam jechać o tej nieludzkiej porze :icon_twisted: tyle że weźcie pod uwagę że później będzie trzeba się śpieszyć a jakoś nie uśmiecha mi się wracać po ciemku im więcej słoneczka zaliczymy tym lepiej pliss przestańcie marudzić i wydziwiać 10 na stacji schela i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a jakoś nie uśmiecha mi się wracać po ciemku a co? za zimno wieczorkiem? to może papucie i tak dalej? :icon_twisted: po raz trzeci tego samego pisać nie będę.... a tej dyskusji by nie było, gdybyś nie zaczął pisać takim "tonem". a tak to masz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie no po prostu wymiękam :icon_twisted: chcecie to umawiajcie się później ja zabieram się z grupą o 10-tej :icon_mrgreen: a kto chce niech jedzie później pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi