Klinton Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hmm w zasadzie cala esencja mojego postu zawarta w temacie. Przymierzam sie do zakupu Fazerki 600 i moje pytanie brzmi czy znajde gdzies wzorcowe zdjecia Yamah z poszczegolnych rocznikow, w sensie zeby mozna bylo zerknac jakie byly malowania wg rocznikow, jakie lusterka, manetki, blotniki itp. jakiś taki wzornik do którego mógłbym porównywać fotki z allegro i dokonwyać wstępnej selekcji już na ich podstawie. pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc a że jestem tutaj nowy to witam Was przy okazji bardzo gorąco. Klinton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jest przyklejony temat o Fazerach...ma wprawdzie juz ponad 120 stron ale dowiesz sie przy okazji wielu innych rzeczy...Tam bylo o malowaniach w zaleznosci od rocznika...Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dzieki, jakbym w ciagu tygodnia sie nie odezwal to znaczy ze utknalem na ktorejs stronie dluzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://fazerowners.yuku.com/topic/5348 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jesli chodzi Ci o FZS 600 Fazer to malowania są np tutajTak jak kolega juz napisal, w temacie o Fazerach znajdziesz odpowiedz na niejedno pytanie wiec warto poczytac :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi