michal_dh Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Najpierw sprawdz zakres omow na kazdej cewce od 100 - 120 jest ok. Niekoneicznie widac ze jest zjarana czyli np czarna moze byc jak nowka a okaze sie ze jest spalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symek Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sprawdziłem dzisiaj jeszcze po raz drugi wydech, i co sie okazało bez niego jest dużo mocniejszy, a z wydechu jakaś czarna ciecz wypłyneła :notworthy: wydech można wyczyścić tylko, co jest nie tak, bo sie znowu tym syfem zasyfi i będzie klapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111-18 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 czesc!mam problem z senda a nie mam do kogo zwrocic se o rade.........a dokladnie nie pokazuje mi sie iskra,no moze raz na 15 kopów mi sie pokaze.co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychrr Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 świeca ?? czujnik stopki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 w sendzie neima czujnika stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi