teslasim Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nie musisz się śpieszyć w połowie roku i tak karta motorowerowa przestanie obowiązywać tylko będzie prawo jazdy kat AM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_PL Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nie ma za co :wink: http://www.sarbo.pl/testy/index.php dzięki :) Wylosowano zestaw pytań numer: 4 Pytanie 1: PoprawnePytanie 2: PoprawnePytanie 3: PoprawnePytanie 4: PoprawnePytanie 5: PoprawnePytanie 6: PoprawnePytanie 7: PoprawnePytanie 8: PoprawnePytanie 9: PoprawnePytanie 10: Poprawne Ilość odpowiedzi poprawnych: 10Ilość odpowiedzi nie poprawnych: 0 Egzamin zaliczony! Nie musisz się śpieszyć w połowie roku i tak karta motorowerowa przestanie obowiązywać tylko będzie prawo jazdy kat AM :wink: co? ile kosztuje zrobienie takiego? od ilu lat? i do czego uprawnia ? :| a Ci co mają karte motorowerową to i tak będą mogli jeździć do 50ccm ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak jak zdawałem na karte to pokazał mi 3 plansze i kazał opisać kto pierwszy, drugi.. jedzie i dlaczego to cale "szkolenie" (to ma być przygotowanie do ruchu ulicznego :wink:) no i oczewście praktyka na skuterze.. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_PL Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Jak jak zdawałem na karte to pokazał mi 3 plansze i kazał opisać kto pierwszy, drugi.. jedzie i dlaczego to cale "szkolenie" (to ma być przygotowanie do ruchu ulicznego :wink:) no i oczewście praktyka na skuterze.. http://img98.imageshack.us/img98/9369/skrzyowaniews3.pnga w tej sytuacji kto ma pierwszeństwo? :wink: i dlaczego ten u góry? Edytowane 17 Marca 2008 przez Dawid_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 W takim przypadku decyduje kto gdzie jedzie. Pierwszy zawsze jedzie kierowca jadący na wprost/w prawo i jak zwykle ostatni ten kto kieruje się w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi