Limo Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ok, ok. Mieszkaliśmy chyba niedaleko to nie udało się spotkać więc może teraz większe szanse :flesje:No z tego co widze to w Lublinie sie nie spotkamy :icon_eek:. Ale na przyklad w Dwoch Kolach to czemu nie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Jaką prędkość przelotową zakładacie?? spokojnie jedziemy, duzo luda - albo 2 grupy 1.4 / 2.0 albo okolo 1.6 (sie okresli na miejscu szczegoly zaleznie jak samopoczucie bedzie :lalag: ) Edytowane 27 Marca 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 spokojnie jedziemy, duzo luda - albo 2 grupy 1.4 / 2.0 albo okolo 1.6 (sie okresli na miejscu szczegoly zaleznie jak samopoczucie bedzie :lalag: )Ok to zobacze jaka będzie pogoda... przy 1.6 xjota jeszcze w sumie daje rade, ale to już nieźle pizga bez owiewki :buttrock: Najwyżej polece spokojnie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ze znalezieniem hotelu nie powinieneś mieć problemu...A sam tor? Na pewno będzie wielu chętnych ale poczekajmy do prawdziwej wiosny bo ta kalendarzowa nie nastraja pozytywnie :icon_twisted: Witam i ja dobije :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam i ja dobije :icon_evil:Jak dotre po zmianie tloka,to i ja pojade.....Wszystko zalezy od ignoranckiej yamahy,czy dojdą uszczelki na czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 WitamJak znajdzie sie miejsce to i ja jestem chetny :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi