Breżniew Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Palnikiem tego sie nie spawa tylko elektrycznie metoda TIG w otulinie argonu. O klejeniu syfem w proszku wsypywanym do chłodnicy zapomnij jak chcesz by moto jeszcze troche pochodziło.Mój znajomy z pracy wsypał ten proszek do dostawczaka Lublin bo miał wyciek . Po jakimś czasie zaczęła mocno ciec chłodnica. Jak sie okazało proszek rozpuszczony w płynie chłodniczym działa jak pasta ścierna szlifując chłodnicę , pompę i kanały z termostatem krążąc w obiegu . W środku zamiast płynu był brązowy żur a rurki w chłodnicy zrobiły sie cienkie jak papier. Na krótka metę zaklej dziurę klejem dwuskładnikowym do metalu. Są takie o duzej wytrzymałosci ale niestety wiecznie trzymac nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 jutro zrobie fotke, i pogadam z adminem, bo nie za bardzo jeszcze wiem jak sie wrzuca...:icon_mrgreen:)) jutro zrobie fotke, i pogadam z adminem, bo nie za bardzo jeszcze wiem jak sie wrzuca...:buttrock:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi