bestia Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja dziś latałem i było nawet spoko. Tylko uwaga na policje. Kolega dziś przekroczył prędkość o 30 km/h i został zatrzymany :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To prawda - dało się polatać (niestety samemu) - nie było słońca, ale deszcz też nie padał. Co do niedzieli to możemy się ustawić, np. na shellu o 10.00Pozdro ps. Mam nadzieję, że tym razem ktoś się pojawi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Co do niedzieli to możemy się ustawić, np. na shellu o 10.00Odzewu nie ma - więc odkładamy temat wspólnego latania w oczekiwaniu na lepsza pogodę (może w końcu przyjdzie :flesje: )Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Odzewu nie ma - więc odkładamy temat wspólnego latania w oczekiwaniu na lepsza pogodę (może w końcu przyjdzie :flesje: )Pozdro :crossy: Mam zamiar jutro polatać, nie wiem jeszcze o której, zobaczymy jak z pogodą - możemy sie zdzwonic jakby co :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 To prawda - dało się polatać (niestety samemu) - nie było słońca, ale deszcz też nie padał. Co do niedzieli to możemy się ustawić, np. na shellu o 10.00Pozdro ps. Mam nadzieję, że tym razem ktoś się pojawi :biggrin: Motyla noga, troche za póżno trafiłam na wątek, bo bym się z Tobą chętnie dziś na wycieczkę wybrała...się właśnie szykuje na mały spacerek, bo naprawde nie chce mi sie siedziec w domu... Tak na przyszłośc to ja jak najbardziej otwarta na propozycje...motocyklowe rzecz jasna :> Swoją drogą może macie jakies fajne traski w okolicach do polecenia? Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Motyla noga, troche za póżno trafiłam na wątek, bo bym się z Tobą chętnie dziś na wycieczkę wybrała...się właśnie szykuje na mały spacerek, bo naprawde nie chce mi sie siedziec w domu... Tak na przyszłośc to ja jak najbardziej otwarta na propozycje...motocyklowe rzecz jasna :> Swoją drogą może macie jakies fajne traski w okolicach do polecenia? Witam :flesje: Na pewno jeszcze będzie niejedna okazja na wspólny wypad :flesje: :) :clap: :) Co do tych tras w okolicach, to sam bym chętnie jakieś nowe i fajne poznał... Jak dotąd, to jeździmy gdzie nas maszyny poniosą :) Ostatnio na przykład poniosły nas tak: Legionowo-Modlin-Pomiechówek-Nasielsk-Pułtusk-Wyszków-Brok-Łochów-Radzymin-Białobrzegi-Legionowo Pozdro :wink: Gdyby ktoś miał dziś czas i ochotę polatać, to dzisiaj o 13.00 na shellu będę ja i KrisP. Edytowane 26 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Kto ma ochotę na mały spacerek ;), dzisiaj późnym popołudniem ??? ( godzina i miejsce zbiórki do ustalenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Kto ma ochotę na mały spacerek ;), dzisiaj późnym popołudniem ??? ( godzina i miejsce zbiórki do ustalenia)Na razie ustawiśmy się z Krisem o 13.00 na shellu. Co do wieczora to która godz. masz na myśli? Jeżeli nie za późno, to może... Edytowane 26 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Na razie ustawiśmy się z Krisem o 13.00 na shellu. Co do wieczora to która godz. masz na myśli?Jeżeli nie za późno, to może...Po 17-tej podjade na shell. Zapraszam na :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Po 17-tej podjade na shell. Zapraszam na :) :flesje: :icon_mrgreen:Niestety do Legionowa wróciłem później. Zrobiliśmy dziś z Krisem całkiem ładna trasę (mi wyszło 270 km - m.in. Pułtusk, Maków, Ostrołęka, Przasnysz) Tak przy okazji to dzięki Kris - fajnie sie latało :clap: (a mieliśmy pojeździć tylko godzinę :biggrin: )Może innym razem uda się nam lepiej zgrać :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niestety do Legionowa wróciłem później. Zrobiliśmy dziś z Krisem całkiem ładna trasę (mi wyszło 270 km - m.in. Pułtusk, Maków, Ostrołęka, Przasnysz) Tak przy okazji to dzięki Kris - fajnie sie latało :lalag: (a mieliśmy pojeździć tylko godzinę :D )Może innym razem uda się nam lepiej zgrać :wink: Pozdro Było jak zwykle :lalag: , dzięki :crossy: .Sorki, że w drodze powrotnej odłączyłem się w Pułtusku, ale spieszyło mi się (już byłem spóżniony) i poleciałem najkrótszą trase powrotną - czyli po "białej" :) :) :) Do następnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton87 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Dzień Dziecka w Domu Dziecka na Białołęce!!!Witam na pewno widzieliście już ten temat na głównej stronie.Więc może polecielibyśmy większą ekipą z legionowa i okolic?!Czy ktoś jest chętny??? Edytowane 29 Maja 2008 przez ponton87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Dzień Dziecka w Domu Dziecka na Białołęce!!!Witam na pewno widzieliście już ten temat na głównej stronie.Więc może polecielibyśmy większą ekipą z legionowa i okolic?!Czy ktoś jest chętny??? Ja bym się wybrał. Może spotkamy się o 1430 na shellu i polecimy razem. :evil: ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 A ja niestety spedzę niedziele w pracy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton87 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 O.K 14:30 na shelu pozdrawiam :biggrin: A i jeśli możesz to podaj mi swój nr. w razie zmian będę sie kontaktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi