chichio Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 no nie wiem, słyszałem (czytałem), że Paweł teraz robi "w prasie" :wink: chyba że jest jednak inaczej :biggrin: od razu mówię, że nie od niego samego, może coś tam robi dla znajomych :biggrin: pozdro dla Niego, moja cebra miała kiedyś przywilej być przeglądana przez fachowca po zakupie, zrobione było to i owo... :lalag: gicior pzdr Zgadza sie. Borut sie zamknal. Spotkalem go na extreme moto. Ale mam miejsce gdzie pracuje szpenio wyszkolony przez Boruta :biggrin: W dodatku jest to autoryzowany serwis Hondy :crossy: . Jako ze sie rozkrecaja to maja ceny dobre. Na fachowosc bym nie narzekal. W razie co moje przyjaciel kierujew wszystkim co sie tyczy motocykliKurde, sprzedalem big zeta i chwilowo odpadam ze wspolnego latania :biggrin: nie liczac weekendowych przelotow po legionowie na zoltym supermoto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dlaczego sprzedałeś Zeta? Śliczny był... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Ano Zet byl gitara to fakt. Niepowtarzalny bo kolor jedyny w swoim rodzaju hehe. Latalem nim po torze tak ze nie moglem juz wkrecic dystansow w stopki bo wytarlemw nich gwint. Przy okazji iskrzyl jak zly ;) W tamtym seoznie trzasnelem prawie 12 tys km praktycznie po wawce i znudzilo juz mi sie takie latanie. Teraz czas na jakies supermoto, cos co wazy 120 kg i ma 60 km , to bedzie dopiero jazda :) :) Edytowane 15 Maja 2008 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 siemano. Na spotkaniu 10 bylem ale dopiero niedawon na forum sie zalogowalem :) jak bedzie jakis wypad to dajcie znac w tym watku, bede czytal systematycznie wasze plany :icon_mrgreen: Poznalem kolejnego motocykliste z Jabłonny na hondzie 600rr niestety nie ma netu jeszcze ale tez bedzie chetny na wypad gdzies. to czekam na Konkretny termin, narazie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Przyszłą sobotę mam wolną... :)W razie czego pisze się na to "następne"...Pozdro to jak z tym lataniem 17.05 moze shell 10.00?sa chetni? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 to jak z tym lataniem 17.05 moze shell 10.00?sa chetni? :DSą :P Postaram się być o 10.00Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton87 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Panowie podajcie jakiś nr. kontaktowy na jutro bo na 10 sie nie wyrobie ale może znajdę was na trasie?!Pozdrawiam Kamil GSX-R750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 to jak z tym lataniem 17.05 moze shell 10.00?sa chetni? ;) Dzisiaj nie dam rady, ale w niedziele 18.05 to bardzo chętnie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Dzisiejszy dzień (ustawka na shellu) zaliczam zdecydowane do udanych :biggrin: (250 km w 3 moto)Pozdro i do następnego :biggrin: Edytowane 17 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_ Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam, wczorajsze latanie było super, a Brok będzie trzeba jeszcze odwiedzić jak już tam sezon ruszy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Wczoraj było ;) :lalag: Trzeba pomysleć o kolejnej trasce.SZEROKOŚCI :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Są jacyś chętni na wspólne latanie w ten czwartek?Proponuję spotkać się na shellu o 10.30 Pozdro i oby tylko nie padało :) Mała zmiana planów - przełóżmy to o godzinę - na 11.30 (o ile ktoś się pojawi bo odzewu na razie brak :lalag: ) Edytowane 20 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Pogoda bardziej barowo-warsztatowa niestety. Może sobota lub niedziela będą lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Pogoda bardziej barowo-warsztatowa niestety. Może sobota lub niedziela będą lepsze? No niestety, coś kiepsko z pogodą dzisiaj, może faktycznie sobota lub niedziela..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Na niedzielę coś podają o słońcu - może wytoczę "mechaniczną pomarańczę", z tym że w niedzielę to cała W-wa będzie wracać w łyk-endu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi