AdBar Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No to mozesz miec bol z miejscem do robienia tych ewolucji. Do modlina zjezdza sporo roznej masci/klasy motocyklistow.Przewaznie po to: I jak jest sporo moto roznie bywa. Kto zna temat wie o czym pisze. :D spoko.. o 7 rano tylko grzybiarze.. po południu fakt festyn :lalag:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A raz na jakis czas nawet przylatuje tam zolty helikopter i zabiera tam gdzie trza hehe Generalnie miejscowka fajna do nauki i do powariowania :wink::DJak bedzie pogoda w niedziele to i ja sie tam wybiore swoim zoltkiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/2172956,12690,0,0,1,wideo.html polecam link.My w Legionowie powinniśmy zrobić to samo.Mnie szlag trafia że nie mogę normalnie zakupów zrobić bo sobie w Lwgionowie postawili znaczek...Tak mnie korci, że chyba npiszę do Prezydenta Legionowa. Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/2172956,12690,0,0,1,wideo.html polecam link.My w Legionowie powinniśmy zrobić to samo.Mnie szlag trafia że nie mogę normalnie zakupów zrobić bo sobie w Lwgionowie postawili znaczek...Tak mnie korci, że chyba npiszę do Prezydenta Legionowa. Pozdrawiam.Cielak Dobry link.Jestem na tak, trzeba pomysleć nad rozwiązaniem tego problemu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Nie od dziś wiadomo że cyt. "Polska to taka dziwny kraj" :icon_eek: Idąc za tokiem rozumowania urzędasów proponuję w ogóle wyrzucić z miast wszelkiego rodzaju pojazdy silnikowe (bo to przecie tylko hałas, smród i tłok) i przesiąść się na hulajnogi! :banghead: :banghead: :lalag: Edytowane 13 Listopada 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No motocykliści z Legionowa i okolic pora odpalić sprzęty i ruszyć na mikołajowanie w stolicy!!!! Sezon trwa, a miło będzie zobaczyc roześmiane twarze innych na widok mikołajów na dwóch kołach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 a kiedy to? bo ja nie w temacie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz87lwo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam. Przeczytałem cały temat i widzę, że bardzo fajna ekipa się uformowała do latania :biggrin: . Mam nadzieje, że jak tylko pogoda na to pozwoli to będzie okazja z wami troszkę polatać (wezmę paru kumpli także będzie nas troszkę :buttrock:) . Pozdrawiam i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam, no niektórzy już po fruwali co nieco w tem roku :) Wczoraj miałem się wybrać z Waldkiem (Takie BARDZO kolorowe, wręcz choinkowe czerwone cudo czyli Honda GW) ale raz że wiało okropnie a dwa z dzieciakami musiałem siedzieć :( Na motobajzel się wybieramy chyba większą ekipą. Tylko nie wiem kiedy to, chyba we w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, w pierwszy weekend po świętach jedziemy na rozpoczęcie sezonu do Mikołajek 18-19 kwietnia. Ktoś się z nami wybiera? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam czesto bywam w Legionowie i Nowym Dworze, więc mozemy kiedyś się ustawić i polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Odświeżam temat. Moto mam od niedawna, nikt ze znajomych nie jeździ. Często około 12-1 w nocy motorki hałasują mi pod oknem pomykając obwodnicą Jabłonny. Chętnie bym z kimś pojeździł póki pogoda sprzyja. Jakieś średnie/dłuższe wycieczki. Odzywajcie się okoliczni motocykliści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam czy Ktos z Legionowa wybiera sie na otwarcie sezonu na Bemowo ? Fajnie byloby wieksza ekipa sie wybrac... Jesli sa chetni to mozemy sie razem jakos ustawic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturszczecin Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam czy Ktos z Legionowa wybiera sie na otwarcie sezonu na Bemowo ? Fajnie byloby wieksza ekipa sie wybrac... Jesli sa chetni to mozemy sie razem jakos ustawic Pozdrawiam Cześć. Kupiłem właśnie FJR-kę. Może dasz się namówić na małą konwersację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi