AdBar Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no to ja jestem Jełop! W radomiu byłem przez ostatni rok co tydzień i nic o torze nie wiedziałem.... :banghead: No frajer normalnie... A może w któryś weekend? I zaraz lecę na nasza klasa! Pozdrawiam.Cielak Cielak, luzik, IMO na armaturze to i tak byś tam raczej nie powojował.. ale teraz XJ + trochę szkolenia i hoho :banghead:.. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Uwaga!Będzie mały lansik :) (słyszałem że w kręgach młodzieżowych tak to się teraz mówi...) http://picasaweb.google.pl/norbert.ciecier...655530514358130 Pozdrawiam.Cielak Kurde nie mogę sobie avatara załadować.... Edytowane 16 Października 2008 przez Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Fajny sprzęt :banghead: Gratuluje zakupu i niech Ci wiernie służy :rolleyes: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dziękilepsze zdjęcia umieszczę jak go "wypucuję" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dziękilepsze zdjęcia umieszczę jak go "wypucuję" :crossy:nie ma co go tak czyscić. trzeba jeżdzić :) . Sprzęt brudny to sprzęt jezdżony. :biggrin: trzeba pomyslec o jakimś wspólnym letaniu, żeby moto przewietrzyć.ps. gratulacje, niech xj słuzy wiernie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ale dzisiaj wieje jak jasny pirun. Jak jutro będzie ładna pogoda to chcę jechać z AdBar'em do Modlina na lotnisko.Jeszcze nigdy tam nie byłem i chcę zobaczyć gdzie to. Mamy się wybrać z rańca. Można tam trochę technikę poćwiczyć zamykania oponki :) Jak coś to wal na:0 501 131 061 Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ale dzisiaj wieje jak jasny pirun. Jak jutro będzie ładna pogoda to chcę jechać z AdBar'em do Modlina na lotnisko.Jeszcze nigdy tam nie byłem i chcę zobaczyć gdzie to. Mamy się wybrać z rańca. Można tam trochę technikę poćwiczyć zamykania oponki :icon_mrgreen: Jak coś to wal na:0 501 131 061 CielakDzięki jak pogoda ulegnie "lekkiej" poprawie to bardzo chętnie, jak nie to też można :bigrazz: . Tylko można mieć lekki problem z zamknieciem oponki. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Dzięki jak pogoda ulegnie "lekkiej" poprawie to bardzo chętnie, jak nie to też można :notworthy: . Tylko można mieć lekki problem z zamknieciem oponki. Pozdro :notworthy: No to sie dzisiaj przewietrzyłem.. mokro, w naszej "piaskownicy" w modlinie opony sie slizgały i faktycznie nie domkniete zostały :notworthy:.. spacerek był, Nasielsk, Serock i do domciu bo zmarzłem jak pies.. Pozdrawiam. Edytowane 18 Października 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnar Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Śmigałem z AdBarem, potwierdzam d... nam zmarzły, a na lotnisku mokro, syf i piach był. Głównie to chyba uślizgi ćwiczyliśmy, raz przód, raz tył :) Teraz to tam w ogóle raczej ćwiczyć przy lotnisku nie nada, bo się tam jakiś koleś rozpieprzył na pasie startowym czy coś. Kręgosłup złamany, nie wiadomo czy przeżyje, więc ochrona lotniska jak szerszenie, czujna i agresywna. ;) A Diverki gratuluję :banghead: Edytowane 18 Października 2008 przez Ragnar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 no ja musiałem pozostać w domku...niestety.W niedzielę mały spacerek i od razu spotkałem kolesia na XJ600 z legionowa, to se pogadaliśmy trochę. Generalnie pogoda taka, że psa bym z domu nie wygonił...dlatego żona śmieci wyrzucała... :icon_mrgreen: Coś mnie się zdaje że w tem sezonie to piknie już nie będzie. P.S.W środę się widzimy na Rybce?Ja chyba bryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ktoś się jutro z rana wybiera na Modlin czy wszyscy jadą do bliskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ktoś się jutro z rana wybiera na Modlin czy wszyscy jadą do bliskich? No jutro to nie, ale w niedzielę rano planuję się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nauka gumy, stoppie czy trening ostrego hamowania i omijania przeszkod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nauka gumy, stoppie czy trening ostrego hamowania i omijania przeszkod ? u mnie "kółeczka", sekwencja, hamowanie, omijanie. O ile pogoda pozwoli oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No to mozesz miec bol z miejscem do robienia tych ewolucji. Do modlina zjezdza sporo roznej masci/klasy motocyklistow.Przewaznie po to: I jak jest sporo moto roznie bywa. Kto zna temat wie o czym pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi