Adam.b6 Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 cześć.macie jakieś namiary na warsztat w okolicy Częstochowy w którym można pochromować elementy motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 cześć.macie jakieś namiary na warsztat w okolicy Częstochowy w którym można pochromować elementy motocykla."Galwix" ulica najprawdopodobniej Białostocka' date=' ale nie jestem pewien.Sorki, dopiero teraz zauważyłem przez przypadek ten temat :banghead: Prawdopodobnie będziesz musiał załatwić sobie chromowanie na lewo z jakimś pracownikiem, bo to dość duży zakład i z drobnymi zamówieniami się raczej nie będą pierniczyć :evil2: A wie ktoś coś o tym :?: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=9669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.b6 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 cześć.dzięki za namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Właśnie mi się przypomniało :banghead: Jest jeszcze zakład na ulicy Skrzyneckiego (numer chyba 24). Z takim tylko szczegółem, że na skrzyneckiego nie mają miedzi. Oni Ci pochromują części jeśli dostarczysz je pokryte miedzią. W Galwixie od razu miedziują, niklują, chromują - wszystko masz w jednym zakładzie. I jeszcze jeden na ulicy Tartakowej (niedaleko Derbi / Kawasaki / Daewoo) nazywa się chyba "multimetal". Wiem, że tam kładą różne powłoki galwaniczne. Sęk w tym, że jak tam byłem to za ch** się nie mogłem z nikim dogadać. Co chcesz chromować :?: Jeśli można wiedzieć oczywiście :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 Temat brzmi "Chromy" czyli dosyć ogólnie, może każdy kto tu wejdzie wrzuci adres znanej sobie galwanizerii w swojej okolicy ja dorzucam firmę w Białymstoku, "KRO-MET" UL. BARANOWICKA 7 PRZY WYJEŹDZIE NA BOBROWNIKI.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Witam!!! Mógłby moze ktos napisac jeszcze mniej więcej cenę za dm2. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 W Białymstoku to jest 10 zł za dm2 chrom na miedzi razem z wypolerowaniem czyli na gotowo. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi